Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanwiajaca_sie

Jak go rozkochac?

Polecane posty

Gość zastanwiajaca_sie

Cześć, Proszę o poradę, pomysł. Spotykamy się 6 miesięcy. Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze. Mamy osobne mieszkania, ale każde z nas ma u drugiej osoby część siebie. Wiem ze imponuje mu to do czego samodzielnie doszłam, moje wykształcenie, i to co robię w życiu. Bawi go moje poczucie humoru i "styl bycia". Zapewnia mnie ze jestem " naj " ale..... Wiem ze oczekuje ze stracę kilka kilo. Wie, ze robię co mogę ale bardzo ciężko i wolno te kilogramy ubywają. On sam nie jest idealny, ale w końcu nie jest najważniejszy. Sadzę, ze większą wartość ma "zawartość serca i głowy". Rozmawialiśmy już na ten temat wiele razy, ale zawsze kończy się tak samo. Z jednej strony on oddaje mi niebo, i oczekuje tylko " tych kilku kilo" a z drugiej ja robię co mogę ( uczciwa dieta i uczciwe ćwiczenia) tylko waga nie spada......... mamy oboje po 30+. Pomocy.........

Gość zastanawiajaca_sie
na 150% :(

Gość rere kum kum
chyba nie kumam, on Ci mówi, ze Cię pokocha dopiero jak schudniesz? to chore jest

Każe Ci się ten typ Twój odchudzać???? Wredna z niego świnia. Hm, przepraszam. Powinien Ci dawać porządny wycisk w sypialni i waga sama poleci. A on wszystko zwala na Ciebie??? Co on nie wie, ze kochanego ciała NIGDY ZA WIELE? Duża jesteś i nie wiesz?Zapomnij o dietach i chemikaliach. Biegaj najmniej 2 km dziennie a najlepiej 4. Za pół roku będziesz struna.