Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona555

jak go odnalezc?

Polecane posty

Gość zasmucona555

bylam tydzien temu na weselu jako osoba towarzyszaca, bardzo spodobal mi sie tam chlopak- swiadek pana mlodego, widzialam ze ja tez mu obojetna nie bylam niestety nie mielismy okazji nawet razem zatanczyc, a on nie podszdl do mnie nie zagadal:( chce go odnalezc ale nie wiem jak, na nk go nie ma chyba. znam tylko jego imie i ze mieszka w niemczech, co robic??

Gość zasmucona555
moze ktos ze mna chociaz porozmawia?

a nie możesz pogadać z panem młodym albo panną młodą? podejrzewam, że wiedzą kto to i mogliby Ci pomóc ;)

Gość zasmucona555
tak juz wlasnie myslalam i chyba to jedyny sposób by sie czegos o nim dowiedziec,mam ich w znajomych na nk. tylko ze pod jakim pretekstem mam sie o niego pytac

Gość zasmucona555
oni sa dla mnie calkiem obcy poznalam ich dopiero na tym weselu

Gość hahahah
bidulko, zapytaj swojego towarzysza z wesela ! :)

no, ale byłaś tam osobą towarzyszącą kogoś kto ich zna, więc może tę osobę poproś o pomoc :)

Może zdobądź nr tel do pani młodej i do niej zdzwoń.Pewnie cię zrozumie.To kobieta. Powiedz jaka sprawa.Nie ściemniaj, bo możesz wyjść na idiotke jak nakłamiesz a oni sie kontaktują ze sobą

Gość zasmucona555
no wlasnie tak by bylo najprosciej tylko ze ja juz pytalam i on nic nie wie o nim bo to byl swiadek od strony pana mlodego a on jest kuzynem pani mlodej

Gość zasmucona555
powiem wam cos tylko nie wiem czy mnie zrozumiecie bo ja bylam osoba towarzyszaca mojego chlopaka, nie uklada sie nam i wiem ze nasz zwiazek sie juz konczy, to chyba zmienia troche sytuacje chyba mi tak nie wypada sie wypytywac o tego chlopaka

Gość zasmucona555
tak mylalam ze nikt mnie nie zrozumie:(

tak szczerze to najpierw powinnaś zerwać ze swoim obecnym skoro bycie z nim Cię nie satysfakcjonuje, a potem szukać tamtego, bo faktycznie w tej sytuacji to głupio tak wypytywać... tak uważam

Gość zasmucona555
mysle ze masz racje. dziekuje Szarrotka bardzo mi pomoglas :)

Gość zasmucona555
Mellygion widocznie nigdy nie poczulas tego co ja, wlasnie dlatego chce go odnalezc by z nim porozmawiac i go poznac, i nie oceniaj bo mnie nie znasz i mojej sytuacji.

drobiazg :) grunt to czysta sytuacja, wychodzę z założenia, że trzeba dążyć do szczęścia grając fair i w otwarte karty :) nie oceniam Cię