Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 134

co ja mam zrobić?

Polecane posty

Gość 134

żeby się odkochać :( rozstaliśmy się lata temu (3) ja do dziś o nim myślę i zdarza mi się zapłakać bardzo się męczę, kontaktu z nim nie mam, niczego o nim nie wiem, a tak bardzo mi ciężko nie mogę ułożyć sobie życia, codziennie jestem smutna zmieniłam się bardzo boję się, że tak będzie zawsze

Gość zupapomidorowa
Nie da się. Ale przejdzie, spokojnie.

Gość hyhyhyhhhh
ale wy kurwa macie problemy zyciowe, za duzo filmow romantycznych i sobie wkrecacie 'och jak to bedzie' 'och kocham go/ja az do smierci' och ach kurwa, wezcie sie w garsc pizdy i do zabawy- bo tak ma byc w zyciu nie?;)

Gość account
ujelabym to podobnie jak hyhyhyhhhh no moze bez takiej ilosci wulgaryzmow:-) przejdzie ci to...chociaz jestemzadziwiona ze jeszcze nie przeszlo...po 3latach ty nadal placzesz za facetem...

zawsze sie mowi ze najlepszym sposobem na milosc jest inna milosc ale to nie prawda, to pomoze tylko nie myslec o tym a w glebi duszy i tak sie bedzie kochac ta poprzednia milosc wiec musisz kogos znalezc, pokochac, robic cos z przyjaciolmi... zeby tylko o tym nie myslec, ale i tak beda wlasnie takie chwile tylko co raz rzadziej i rzadziej az w koncu sama sobiezadasz pytanie kiedy ostatnio o nim pomyslalam

Gość zupapomidorowa
A zresztą, na pewno nie było tak dobrze jak pamiętasz. Po prostu o tym nie myśl.

Gość hyhyhyhhhh
no, po czasie juz sobie sama historyjki wkrecasz