Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szukam przyjaciela

Szukam przyjaciela

Polecane posty

Gość Szukam przyjaciela

Czy tu na kafeterii można z kimś normalnie i od serca popisać ?

Gość Szukam przyjaciela
Dzięki za odpowiedź :-). Czuję się zagubiona w życiu, zdałam sobie sprawę, ze brakuje mi osoby, z którą łączyłaby mnie naprawdę szczególna więź. Mam pracę, w której brak życzliwych osób, mężczyznę, którego już chyba nie kocham.. Czuję się nierozumiana i samotna. :-(

nie nie nie. Idz do psychologa. Szuaksz przyjaciela ? Tutaj nie znajdziesz. Nie mecz innych ludzi swoimi problemami, i nie zarażaj nimi innych. Kazdy ma swoje problemy i nikt nie ma ochoty wysluchiwac twoich. Jak masz problem to masz pecha. o !

Gość Szukam przyjaciela
Nie za bardzo zrozumiałam twoją wypowiedź Reqres, przecież nikogo nie zmuszam do wchodzenia na ten topik i czytania moich myśli. Do psychologa chyba pójdę. Monotonia być może niszczy, ale to nie tylko monotonia, lecz brak zrozumienia :-(. Mam takie smutne myśli, że czuję się samotna choć mam faceta i otaczam się innymi ludźmi. Dlatego szukam jakiegoś wsparcia, choć może Internet nie jest najlepszym miejscem.

Gość FiodorowiczDostojevsky88_
Przyjaciół cieżko tutaj znaleźć, ale ja np. bardzo lubię rozmawiać z ludźmi na normalne, ciekawe tematy.