Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ankaaaaa_87

Obroniłam wczoraj licencjat, mimo że maturę zdałam dzięki amnestii Giertycha

Polecane posty

Gość kosmochuam
do alkocholiczki.... jestes ekonomistka? buahaha. wiesz ilu jest takich ekonomistow jak ty? na morgi :D poza tym w zadnej porzadnej pracy cie nie zatrudnia bo przeklinasz jak "ludzie ulicy". widac ,ze nie jestes wyksztalcona

uwazam, ze nie ma sie czym chwalic. z giertychowska matura jedyne co moglas zrobic to licencjat. zadna porzadna uczelnia ich nie akceptuje. czyli wspielas sie na wyzyny swoich mozliwosci i tego ci gratuluje ;)

Gość Na gospochę domową

Gość czy na amantową

Gość wszystkowprzepisowymterminie
Gratuluje widać matura nie byla ci potrzebna :) napisz tylko jaki kierunek studiowałaś.

masz rzeczywiscie czym sie chwalic:O Amnestia giertychowska była w 2007 roku. A licencjat mozna zdac z palcem w dupie. To tylko formalnosc

Gość gość
Ja zdałem normalnie maturę tyle że podstawową tak jestem rocznik 87 i zdawałem w 2006 roku i dobrze że matmy nie zdawałem bo nwm czy bym zdał ale się udało. Dodam że papierek z matury nie świadczy o jakości człowieka. Miałem na roku kolesia co zdał maturę giertychowską w 2007 i ma on lepiej ode mnie. Też był z 87 roku a spotkaliśmy się razem bo ja zacząłem rok wcześniej studia na innym kierunku, z którym nie dałem rady a ten kolega poprawiał maturę właśnie. I obaj wylądowaliśmy na licencjacie z ekonomii na prywatnej uczelni. Ja kontynuowałem mgr na tej samej uczelni a kolega poszedł na mgr na uniwersytet i to dzienny. I skończył. I pracuje w zawodzie od obrony w przeciwieństwie do mnie. A miał problemy z obsługą komputera itp mnóstwo poprawek i warunków. Ja za 5 lat studiów tylko jedną i co? Nie pracuję w zawodzie, gdzie nie byłem na rozmowie to nic nie umiem ze studiów. Dodam, że studia ekonomiczne wszelkie zarządzania administracje politologie itp są łatwiejsze w porównaniu do technicznych itp. I są to kierunki dla ludzi co studiują dla papierka zwłaszcza na uczelniach prywatnych. Taka produkcja dyplomów. Dodam, że mgr ekonomii na prywatnej uczelni a zresztą na państwowej też mógłby zrobić bele maturzysta bez licencjata a taki licencjat mógłby zrobić średnio ogarnięty absolwent gimnazjum. Koledze się udało że robi w zawodzie. Inny kolega nie miał ani jednej poprawki przez 5 lat studiów i nie obronił mgr i też zarabia lepiej ode mnie. Inny miał masę poprawek nie chodził na zajęcia itp i też się nie obronił i ma także lepiej niż ja. Także te wszystkie matury, dyplomy, oceny nie są żadną wykładnią wartości człowieka. Bo ważne są umiejętności i predyspozycje a nie jakiśtam papierek.