Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość WWWWop

Co na prezent?

Polecane posty

Gość WWWWop
i do tego bukiet czerwonych róż i chyba to był by wspaniały prezent, no a do tego ogromny buziak;)

Pierwszy link - ten łańcuszek jest raczej do noszenia bez zawieszki, do zawieszki lepsze są całkowicie gładkie. Drugi link - a nosi bursztynową biżuterię?

Gość usmiechnięta
to serduszko z łańcuszkiem jest ładniejsze niż tamten łańcuszek ale... nie lepiej zostwić taki prezent na Walentynki?? już niedługo:)

Gość usmiechnięta
za kwiatami i buziakiem jestem cały czas za:)

Gość WWWWop
tak zauważyłem że ma na palcu pierścionek z jakimś małym kamyczkiem. Na walentynki bardziej się postaram

No ale to mógł być inny kamień. Ja np. bursztynu nie noszę ale możesz zaryzykować.

Gość WWWWop
no ale ja nie kupię takiego identycznego bo nie przyszła by mi przesyłka na czas do domu a Toruń mam z drugiej strony polski ale coś podobnego, czy może faktycznie lepiej byłoby zrezygnować z łańcuszka i kupić kolczyki, a łańcuszek zostawić na walentynki?

Gość WWWWop
książki jej nie dam bo sam nie chciał bym dostać

Gość ja bym sie
bardzo ucieszyla z takiego lancuszka, bukietu i buziaka. Ale super, ze sie tak pięknie starasz:) Juz samo to jest urocze. Powodzenia

Łańcuszek z zawieszką to bardzo dobry pomysł ;) Kolczyki również, pod warunkiem że wiesz jakiego typu lubi nosić. Dobrym prezentem może być również delikatna srebrna bransoletka lub zamiast biżuterii możesz na przykład dać jej elegancki zestaw olejków/soli do kąpieli :)

Olejki i inne kosmetyki niby mogą być. Ale ja preferuję prezenty, po których ślad nie zaginie np. po miesiącu.

Gość WWWWop
kolczyki widziałem że ma wiszące a co do kolczyków to wiem że teraz zgubiła jeden i trochę smutno jej było

Gość WWWWop
No staram się bo mi bardzo na niej zależy, A już ją trochę poznałem i coś tam wiem, po prostu lubię ją słuchać.

Gość niunia_taka fajna 256+3
kup perfumki niny riccie - sa swierze, pasuja na zime. I beda pasowa na 21 latke ;)

Biżuterię wykonywaną ręcznie, co sprawia, że biżuteria jest wyrafinowana i niepowtarzalna można kupić w sklepie "Niebieski-koralik". Jest to biżuteria cała ze srebra o próbie 925 ,tak ładna jak Pandora, ale tańsza. Dodatkowo z okazji Walentynek można zaoszczędzić , ponieważ sklep przygotował nam 3 promocje, każdą na swój sposób atrakcyjną w zależności w czym się gustuje. Wiem, że moja żona potrzebuje nowej bransoletki, dlatego zamówiłem różową - bransoletkę z koralikami, dzięki promocji zapłacę do 132 złotych mniej, ale oferta z charmasami i koralikami jest równie ciekawa. Świetny pomysł na prezent, szczególnie na Walentynki.

Gość sassssssssssss
ja byłabym za kwiatami a do tego kolczyki lub ten łańcuszek. jeśli ona lubi srebro to srebne. A może nie lubi srebra? To jakiś wisiorek lub coś.

Moim zdaniem kwiaty to bardzo dobry pomysł. Bardzo lubię dostawać kwiaty od swojego chłopaka i jestem pewna, że większość dziewczyn też to lubi. Do tego można jeszcze wręczyć słodkie czekoladki.