Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffffigarro

Rozsyłam zaproszenia

Polecane posty

Gość fffffigarro

Witam, Wysyłam zaproszenia do Klubu w którym wypełnia się różne ankiety za które dostaję się punkty a je wymienia się na nagrody, np.doładowania do telefonu i sprzęt taki jak blender, waga czy ekspres do kawy. Jeśli ktos jest zainteresowany proszę zostawić swój adres email to wyśle zaproszenie. Zaproszenie dojdzie w ciągu kilku dni. Dziękuje i zapraszam

Gość a jaki jest w tym haczyk

Gość zadnych haczyków
tylko zeby dostac breloczek trzeba wypełnic 1000 ankiet które oni ci wysylaja. wyśla ci 999 i potem przestaja wysylać.

Gość fffffigarro
Nie ma w tym żadnego haczyku. To firma która prowadzi badania marketingowe w Polsce i na całym świecie. Ich badania na podstawie ankiet niejednokrotnie są podawane, np. w wiadomościach. Dzięki takim instytuacjom, inne firmy badaja rynek. Ankiety są bardzo proste, dotyczace tego jakie życie prowadzicie, co preferujecie itd. ankiety, np. dotyczące jakie jogurty lubicie, kawę, czy robicie remonty, czy kupujecie samochody, itd zalezy od tego jakie ankiety zleci firma chcąca wiedzieć co interesują konsumentów. Za każda ankietę dostajecie odpowiednią ilość punktów, od 10 do nawet i 200. Te punkty potem sobie wymieniasz na darmowe nagrody, np. za 999 punktów możesz sobie zamówić przelew na konto lub pocztą w wysokości 50 zł. Za 344pkt możesz mieć doładowanie do heya za 20 zł. A za 1462 pkt blender Bosha.

Gość fffffigarro
zadnych haczyków - nie o tej stronie mówisz która chce polecić ;)

Gość bjcvdsvbdsoi
coś mi się wydaje że to jakaś ściema jest... i tak niby za free dostajesz rzeczy tak?

Gość fffffigarro
No niby nie całkiem za free ;) bo jednak trzeba poświęcić raz na jakiś czas jakies 20 minut na ankietę no a to koszty w pradzie i w internecie jeśli ktos ma go na czas :) Nie ma żadnych ściem, taka firma na nie nie może sobie pozwolić ;) Zresztą co wam szkodzi spróbować? To za darmo, w każdej chwili mozna się wypisać choć ja nie widze sensu. Jestem zarejestrowana ja i mąż. Do tego zapisałam swpich rodziców i za nich wypełniam ankiety i punkty się zbierają ;) Na swoim koncie mam teraz 552 punkty i zbieram na tego blendera. Poprzednio zamówiłam już 3 karty na doładowanie simplusa za 50 zł ;)

no tak, jako studentka socjologii wiem, ile informacja od społeczeństwa kosztuje ;) dla takich firm breloczek czy doładowanie to nic w porównaniu, z tym jak tę naszą informację wykorzystają :D często spotykam na ulicy ankieterów, którzy zaczepiają ludzi pytając np o ulubioną gazetę lub jogurt, ludzie odpowiadają nie wiedząc, ile ci ludzie zarabiają :D więc ja zawsze się pytam co z tego będę miała jak poświęcę kilka minut. najczęściej nie mają nawet głupiego długopisu jednorazówki, więc odchodzę bo mi się nie opłaca :)

Jestem w tym zarejestrowana od dawna i to rzetelna firma ;) Przynajmniej u mnie w domu już nie trzeba tych doładowań do komórek kupować bo się an nie punktów nazbiera ;) Polecam, nie ma haczyków czy ściem ;)

Gość qasdkyt
magda-pietrzak4@wp.pl

Gość fffffigarro
Dziękuje bardzo :) Zaproszenie wysłane i dotrze do Ciebie w ciągu kilku dni. Niestety trzeba troszkę poczekać bo firma sprawdza każdy adres mailowy czy jest on poprawny :) Zapraszam

Gość smutna_mama
To ja też poproszę zaproszenie. Najwyżej dam się naciąć ;)

Gość fffffigarro
Nie natniesz się, obiecuję :) Teraz jest mnóstwo firm działających w podobny sposób ale niestety takie to podróbki. To jak porównac podróbę do oryginału. Nic nie stracisz a może zyskazyskasz jakiś drobiazg za darmo :)

Gość smutna_mama
Ok. Zobaczymy. Mam dużo czasu więc mogę spróbować :)

Gość ursuleckao2.pl
to tez poprosze:D

Gość malpka sie nie wyswietlila ale
chyba sie domyslisz;) ursulecka@o2.pl

Gość dajesz
ewa271@poczta.onet.pl

Gość fffffigarro
Dziękuje bardzo Wam :) Juz wysłałam zaproszenie :)

Gość haczyk jest taki
ze podajesz swojego maila, czyli raj dla spamerów za zbieranie maili dostaje się kasę :o

Gość a myslisz ze spamerzy
dali by rade przebrnac te wszystkie lektury o staraniach, o fasolkach i chciałoby sie im jeszcze spamować? :D bo nie sądze :rno na forum jest podany email i jakoś nikt nie narzeka na zawał spamu i nie chowa emaila :) Więc kiepskie uargumentowanie :)

Gość a myslisz ze spamerzy
Jescze raz; przy 80% czarnych ników na kafe jest podany jak byk email i to wielokrotnie w kilku tematach i jakoś nikt nie krzyczy na jakiś spam czy cuś choć takie wielkie bazy mailowe sa własnie w tematach o staraczkac itd ;):)

Gość katalata
feberka@tlen.pl

Gość zazazazap
zgredzioch@poczta.onet.pl Poproszę o zaproszenie;)

Gość fffffigarro
Juz wysłałam :) Dziękuję :)

Gość fffffigarro
Proszę bardzo: ffffigarro@o2.pl I zapraszam :)