Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elegancko

jakie sa najsilniejsze leki alergiczne bez recepty

Polecane posty

bo te zyrteki, alerteki i inne gowna na mnie nie dzialaja, pije wapno i nic. a co najlepszeod czasu do czasu wysypuje mnie na twarzy, wokol ust, wyglada to strasznie. musze chyba sie udac do lekarza,ale gdzies nie moge sie zebrac ;/

Gość ja farmaceuta
bez recepty nie ma nic innego, polecam wizytę u alergologa lub dermatologa

Gość ja jak poprzednik
nic silniejszego nie ma, bez lekarza obawiam się nie ma szans

Gość gość
Ja mam tak samo tylko bez wysypki mi do tej pory pomagal lek telfexo 120 lub 180 on jest na recepte ale jak masz znajomych w aptece lub dobrze zagadasz to sprzedadza cena ok.20zl

Gość nie jedz tego co
cie uczula

Gość zimnomi52
Brat kupił sobie inhalator za grube pieniądze i po pół roku się zepsuł. Ja kupiłem za sto złotych i działa mi do dzisiaj bezproblemowo. Także widać, że wcale drogie nie oznacza – dobre. Mój aparat to Sanity Simple. Polska firma, 3 lata gwarancji, niski poziom hałasu, co jest bardzo ważne jeśli z aparatu mają młodsze osoby korzystać.

Gość kavolii
Nie mam pojęcia czy najsilniejszy, ale na pewno skuteczny lek na alergię to Hitaxa Fast - bez zadnego popijania tabletka rozpuszcza sie w ustach i natychmiast pomaga :)

Gość gość
Jeżeli poszukujecie dobrych leków bez recepty to polecam wam zgłosić się do Wrocławskiej apteki www.pharmateka.pl Sama nie znam się na lekach, ale tam zawsze mogę liczyć na profesjonalną pomoc. Mają bardzo szeroką Ofertę i dobre ceny.

Gość greszolka
Od siebie polecam http://hitaxafast.pl/ tej wiosny bardzo mi hitaxa pomogla i mam nadzieje, ze jak za rok alergia znowu mnie dopadnie to juz bede wiedziala jak szybko sie jej pozbyc :)

Gość renia12221w
U nas też córka od urodzenia jest alergikiem ciężko jest naprawdę, ale jakoś sobie radzimy. HitaxaFast jest niezawodnym lekiem na tego typu dolegliwości, w sumie to dzięki niemu córka może prowadzić normalne życie wśród rówieśników.