Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama-rama

Co powinnam zrobić?

Polecane posty

Gość kama-rama

Kolega z pracy który naduzywa alkoholu, przyznał mi się "pod wpływem"... że okrada firmę. Co powinnam zrobić z tą informacją? Mam mieszane uczucia. Przyznam, że nie mialabym dylematu tylko on jest bardzo wredny, przez jego ..podpieprzanie wyleciały już dwie osoby. Chce chyba zakryć to co robi donoszeniem na innych.

Gość idź do szefa
i wszystko opowiec moze dostaniesz podwyszke pamietaj ze on moze cie podpuszczac zebys coś o sobie powiedziała zeby mogł ciebie zakablowac

Gość xzczxcz
a potem on cię wsypie bo wiedziałaś o przestępstwie i nie powiadomiłaś nikogo

Musisz być egoistycznie nastawiona do pracy. Albo on albo Ty. Przypomni mu się, że Ci opowiedział o tym, a potem będzie się starał, żeby Cię wyrzucili z pracy, żebyś go czasem nie wydała.

Gość kama-rama
Wiecie... on mojemu stanowisku nie zagraża w żaden sposób i on mi nie ma nic do zarzucenia, w sumie to mam w nosie to co on robi ale boję się, że potem powie, że wiedziałam. On nie ma skrupułów i obiera drogę "po trupach do celu"

Gość kama-rama
EE nie to nie w moim stylu. Zastanawiam się tylko czy trzymać język za zębami czy jednak coś komuś wspomnieć. Ktoś porządny zostanie zwolniony a on zostanie, tego się obawiam.

Gość jjaaaa
głupia sprawa, moim zdaniem powinnas z nim porozmawiac na trzezwo jak on oczywiscie bedzie, przypomniec mu o tym ze Ci to powiedzial. Ze chcesz byc lojalna wobec firmy i szefostwa wiec namow go aby sam sie przyznac badz jak nie bedzie chcial ze sama to zrobisz. Daj mu szanse, by sam sie wytlumaczyl przez kierownictwem, jak tego nie zrobi zacznij działac, porozmawiaj z zaufana osoba w pracy o tej sprawie moze we dwie cos wymyslicie, bo obie znacie tą sprawe

Gość kama-rama
Dzięki za dorady, chyba komuś cos napomknę.... Chociaż mi glupio, nie jestem typem podpier..lacza.

Gość jjaaaa
nie chodzi byc donosila komus na kogos, tylko podzielila sie z zaufana osoba swoim problemem