Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość X0X0

gwalt na zonie

Polecane posty

Gość X0X0

moj maz wczoraj mi powiedzial ze zony nie mozna zgwalcic....dlatego ze jest zona ... a ja do niego mowie ze to nie arabia saudyjska hehe...i ze slowo gwalt oznacza stosunek seksualny bez zgody i woli jednej ze stron ja mu tak powiedzialam i ze nie wazne czy zona , czy maz czy ktokolwiek kto nie zgadza sie na odbycie stosunku a pomimo wszystko dochodzi do niego przy uzyciu przemocy lub innej formy wymuszenia to jest wlasnie gwalt.... a wy jakie macie zdanie....

gwałt to zmuszenie do czynności seksualnej wbrew woli danej osoby i nieważne kim ta osoba jest

Gość Kochajaca_Zoneczka
oczywiscie moj maz zartowal ale wiecie ze sa na tym swiecie osoby ktore uwazaja ze zona ma dac dupy i koniec.....

Gość a wiesz że są zony które
gwalca meza

Gość mjana
to ja kiedyś zgwałciłam męza bo wymusiłam na nim stosunek. Dosiadłam go okrakiem i nie miaał już nic do powiedzenia

Gość Kochajaca_Zoneczka
mjana ale napewno sie mu podobalo to nie byl gwalt.... ja na mojego tez siadam czasem i nie protestuje wrecz przeciwnie jest bardzo zadowolony....:):):)

Gość Andrzej Lepperski
Jak można zgwałcić żonę he, he, he!

Gość jeśli zrobi to
w łóżku, w którym oboje leżycie to przeciez możesz byc oskarżona o współudział, a jeśli nie współudział to przynajmniej prowokowanie