Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ascutie

KOBIETY W WIEKU 30+ LAT

Polecane posty

Witam serdecznie. Obecnie jestem 19 letnim uczniem szkoły średniej. Najbardziej pociągają mnie kobiety w wieku 30+ lat. Nie wiem tylko czy takie kobiety mogą się mną zainteresować.. Czy mam jakieś szanse? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi właśnie takich kobiet , a nie typu: "idź się ucz dzieciaku" albo coś takiego. Z góry serdecznie dziękuję. Pozdrawiam!

Gość zainteresowana50+
gdzie jesteś kochany?

Gość pewnie sie jakas znajdzie..
..ja mam 31,ostatnio spotykalam sie z 25latkiem..wytrzymalam 2 tyg-zupelnie inna mentalnosc,nie dla mnie jednak mlodsi..takie fiu-bzdziu w glowie..

Gość lepiszka
Od dwoch lat jestem z facetem 10 lat mlodszym i jest git:)

Czy otrzymam konkretną odpowiedź? Jak zacząć w ogóle rozmowę? Proszę o pomoc. POZDRAWIAM!

Gość marynowana makrela
Ja mam 31 lat i nie bardzo :/ Może na sam seks to owszem, bo taki 19-latek ma temperament, ale z drugiej strony nie wiem, czy ja bym sie dobrze czuła, bo bym się pewnie czuła jak stara baba, u której on widzi jakieś zmarszczki albo obwisłe cycki albo nie wiem co on by tam jeszcze u mnie dostrzegł (czego ja moze sama nie widzę ;) ) No a na poziomie mentalnym to jednak zupełnie nie :)

Gość idź się ucz
dzieciaku, matura w maju :P:P:P a nie o dupach marzysz :D

Przynajmniej ja rozumiem treść, którą czytam. Nie chciałem takich odpowiedzi. Pozdrawiam!

Miałem 3 takie związki i... w łóżku jest idealnie, co do spraw codziennych już gorzej. i te ciągłe dylematy o dziecku, czy warto czy jednak lepiej z młodszą? mimo to trzymam kciuki za wszystkie takie zwiazki :)

porąbany jest ten świat, zawsze kiedy coś wydaje sie fajne to starsi krytykują- kiedy miałem tyle lat co ty to też podobały mi się takie trzydziechy :) i nawet starsze

Mam 26 lat, moja pani jest 5 lat ode mnie starsza. JEST SUPER!!!!!!!!!