Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

targa

Dlaczego faceci to tchórze ????

Polecane posty

witam nie wiem dlaczego pisze , by może po to by się wyżalic , może po to żeby ktoś pomógł zrozUmiec ? Poł roku temu przez mojego kolegę poznałam faceta , wpadlismy sobie w oko Był taki jaki sobie wymarzyłam .. ale ..odrazu oznajmił mi że ma dziewczynę z którą mieszka dodając że ja wcale nie kocha..broniłam sie , nie chciałam spotyka lecz znajomi utwierdzali mnie w tym ,żę mu sie z nia nie układa.. no i sie zaczęlo... zakochalismy sie w sobie, ja wyjechałam za granice wróciłam i wszytsko wróciło z podwójną siła jednak dłużej trwac to nie mogło.. męczył siebie i mnie...sam wyznaczył sobie 10 dni na powiedzeniu tamtej wyprowadzeniu sie i zamieszkaniu ze mną , cały czas zapewniał o swojej miłosci, byłam pewna że wkońcu będziemy razem. minęło 10 dni a on nie zrobił nic dla nas , tylko oznajmił ze za 1 ms wyjedzie od angli wiec po co brac mieszkanie? nie powiedział tamtej... wyrzuciłam mu kilka smsów on dzwonil kilka razy a teraz kompletnie się nie odzywa od 3 dni ... ja ...ciagle placze i nie potrafie zapomniec.. Zastanaiwa mnie dlaczego faceci nie potrafia sie zdecydowac nawet jesli kochaja inną kobiete??? dlaczego sie tak boją ??i sa takimi tchorzamiii... ps . wiem ,żę nie wszyscy sa tacy ale wiekszosc dokladnie tak .

Gość baron de drift
A mnie zastanawia dlaczego, prawie każda pisząca tu kobieta(mężczyźni też) zamiast napisać: dlaczego mój facet to tchórz pisze w liczbie mnogiej??????????????????????????????????????????????????????????????? ile miałaś takich przypadków 100, 200, 2000???

byc może nie własciwie napisałam .. masz raceje ..bo w liczbie mnogiej ale wiele kobiet ma podobne sytuacje i stad ta mnoga liczba