Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alewstyddddddddddddddddddddd

ale wpadka

Polecane posty

dzisiaj mialam dola wypilam sobie dwa piwka ,facet psozedl pograc w kosza a ja weszlam na chwile na kompa zrobilam dziecku podwieczorek a tu nagle tescie wpadaja z wizyta (zawsze sie zapowiadaja) a tu wpadli!!!! ja jak zul ubrana brudna koszulka ,wlosy tluste w powietrzu odob piwny komp wlaczony..pytali sie czy mala jadla i wogole zmierzyli mnie -ja bezm akijazu czulam sie jak ostatni zul 1!! ludzie ale mam teraz wyrzuty ale po domu lubie hcodzic wygodnie zwlaszcza ze wszyscy gosciue sie zpaowiadaja ,nigdy nie mielismy takiej wpadki oczywiscie facet na koszu to ja musialam sie wstydzic za brudne czaczynia ...boze ale jak wyczuli alkohol to wyszlo ze ja pije..:/ mam ochote zaczac ryczec i zakopac sie pod ziemie

zawsze siedza godzine -dwie a wpadli na 10 minut:/ czuje jak mnie obgadujaaaaa

Gość rerrrr
a przestan jestes w swoim domu ja tez lubie sobie wypic piwko i chodze po domu w wyciąniętych łachach:-) nie zawsze trzeba byc idealnym

I dlatego nigdy przenigdy nie odbieram domofonów ani nie otwieram drzwi jeśli na nikogo akurat nie czekam ;)

jeszcze jak zadzownili mysalam ze ktos osbie jaja robi i mowie michala nie ma a oni to co przyszli do wnuczki nie do mnie:/

myslalam ze facet czegos zapomial i otworzylam bo to kroko po tym:/

No w sumie nie przejmuj się aż tak ;) trochę krzywa sytuacja ale mogło być gorzej! Np gdyby zastali Cię z kochankiem.

chcialas mnie pocieszyc czy zdolowować ,nagorsze ze ten cham nie roci lz tego kosza a ja nie mam sie komu wyżalic:/ a czuje sie przeokropnie

ostatnio mamy maly kryzys a ta sytuacja jeszcze to poglebi ...bo ja nie potrafie byc teraz obojetna tymbardziej ze kiedys jego matka walnela mi tekstem "ze jego była byla niezla"-do dzis to pamietam a dzisiaj pewnie utwierdzila sie w przekonaniu ze ja jestem okropna

bershka zabij mnie nalepiej

Gość a sraj to
daj spokoj,sraj to i tyle,masz nauczke zeby nie obierac domofonu. w takich sytuacjach udaje ze nie ma nikogo w domu,od tego sa telefony zeby sie umowic na wizyte a nie wpadac nieproszonym. kiedys znajoma robila mi takie niespodzianki,w koncu sie wkurwilam i powiedzialam wprost,ze wolalabym zeby wczesniej zadzwonila i uprzedzila,od tego czasu mam spokoj,nie przychodzi ani nie dzwoni, obrazila sie,a nmie to na reke.

sek w tym ze odkad tu mieszkamy 2 lata to zawsze dzownia ,zawsze sie zpaowiadaja a tu taki zong

Gość ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
sie wyzyje na nim jak wroci

Kurde nie zabije Cię ale "dam po pysku"! Kobieto! Jesteś dorosłą osobą, matką, opamiętaj się! Nikt nie ma prawa ingerować w to co robisz we własnym domu, co pijesz, co jesz, co masz na sobie! Cholera jasna twarda bądź nie daj sobą pomiatać! ;)

Gość mozna miec
tylko nadzieje ze dla nich to tez nauczka,zeby sie nie wpierdalac gdzie ich nie prosza. nie znosze takich ludzi ktorzy sie tak wpierdalaja bez zapowiedzi,i wszystkich takich namolnych wyeliminowalam.

Gość alewpadkaa
jeszcze koskte skrecil debil!!!!!!!!!!!!!i teraz na pogotwie