Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fluuufii

Dlaczego...... ???

Polecane posty

Gość fluuufii

nie mam zadnych przyjaciól..codzienie do szkoły i tylko patrze jak paczka znajomych z klasy robi sobie razem fotki wszedzie razem łaza a ja sama :(.... Tak mi smutno nie wiem czemu tak jest poprostu nie wiem jestem dla wszysctkich miła zawsze bronie swoich przyjaciól dotrzymuje tajemnic lubie poszalec .. ale nie mam zadnych przyjaciól... Jest mi tak smutjno :( chciała bym zeby ktos chocby na kafe sie znalazł.. gdy wracam ze szkoły mogłabym sobie z nią pogadac..

Gość aaa ile masz lat

Gość fluuufii
16.. ale jestem bardzo dojzałym człowiekiem..

Gość
a ja nie dojrzalym wiec looz :classic_cool: moge rozmawiac :classic_cool:

Gość ale przeciez cała klasa
nie ejst jedna wielka pczka? moze postaraj sie zaprzyjaznic z tymi któzy tak jak ty sa na uboczu? U nas LO dziewczyny stworzyly swoja paczka. Nie pasowałam do nich nie rozumiałąm ich filozofii, nie bylo mnie stać na zakupy w drogich buticach- jednym slowem za wysokie progi. Poznalam inne dziewczyny okazało sie ze mamy podobne zainteresowania. Szybko stalysmy sie przyjaciółkami. Moze tamte były bardziej głosne i opowiadały o takich rzeczach o jakich my nie mialysmy pojęcia, ale kiedy razem z nimi i naszymi innymi znajomymi których razem poznalysmy wychodzilysmy gdzies bylo fajnie. Tate robily zakupy w galeriach i chodzily na premiery filmów, a my jadlysmy lody na przystanku tramwajowym i chodzilysmy na łowy do ciucholandów. Jak wspominam to co wtedy czułam to mi tak przyjemnie :)

Gość fluuufii
Jestem szczupła i ładna nawet bym powiedziała bardzo ładna dziewczyna.. o wygląda raczej nie chodzi... Bo oni nie dokuczają są mili ale poprostu nie chca sie zaprzyjaznic... A co do reszty dziewczyn to u nas jest b. mało ta paczka liczy 6 dziewcznyn druga paczka to taka do której napewno nie naleze..W sumie w klasie sa 2 paczki i 2 osoby na uboczu ze mna 3.. Jedna to taka której nikt nie lubi ja tak samo jej nie lubie poprostu nie ozemy sie dogadac a druga gadam tak na codzien ale wydaje mi się ze mam mnie gdzies...Poprostu nie mam nikogo... Powtarzam ze mma 16 lat bo ktos się pytal :)

Gość fluuufii
przerwa ile masz lat?

Gość fluuufii
jestes?????