Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gadzina 111

Witam drogie panie mam problem

Polecane posty

Gość Gadzina 111

Witam drogie forumowiczki:) mam problem. 15 czerwca kochalam sie z chlopakiem mialam problemy zdrowotne nie dostalam okresu dopiero po dwoch luteinach i mocnej tabletce od gina okres dostalam.teraz dalej go nie mam chlopak spuscil mi sie dwa razy i boje sie ze to byly dni plodne w sierpniu mialam plamienia a tak to nic . bola mnie piersi zaokragla mi sie brzuch. prosze o odpowiedzi

Jeżeli nie łykasz tabletek anty, a chłopak dwukrotnie się w tobie spuścił, to ciąża jest wysoce prawdopodobna.

Gość Gadzina 111
nie juz nie biore skonczylam pod koniec maja . ale dlaczego testy mi nie wyszly tzn dwa negatywne..

Gość Gadzina 111
zrobie na pewno w pon ide do ginekologaa ale dlaczego tak bola piersi i brzuch robi sie okraglu pepek tez sie uwypukla

lepiej sie nie strasz teraz.. lepiej idz i sie upewnij mnie czasami bola tzytze przed okresem wiec oiczekaj..

Gość Gadzina 111
z tym ze mnie bola od 3 miesiecy i brodawki mam ciemniejsze .. moge byc w ciazy??

Gość mozesz byc w ciazy
idz do gina i zrob beta hcg - ten test z krwi wszystko wyjasni a tak z drugiej strony - brzuch sie uwypukla przed okresem tez, tak samo jak piersi bola itp moze to byc objaw ciazy lub nadchodzacego okresu