Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Az tak zle

I wszystko jest do DUPY

Polecane posty

Gość Az tak zle

Otoz, wczoraj bylam na randce i dzisiaj caly czas o niej mysle. Jak sie umawialismy to powiedzial, ze pojdziemy na kawe. Niestety kawe to ja widzialam tylko w marzeniach :(. Zamiast kawy to oblecielismy (czyt. spacer) cale miasto. Nie zaproponowal zeby gdzies usiasc i porozmawiac. Rozmawialismy idac :(. Jestem strasznie wkurzona na niego ale nie moge o nim przestac myslec. Jak myslicie czy cos z tego bedzie czy to byl tylko taki pretekst, zeby sie juz wiecej nie spotkac?

Gość pewnie ten spacer to była
mała sugestia ,żebyś schudła :classic_cool:

a moze nie mial portfela bo sie czul ze musi ci postawic kawe? albo na odczepnego to zrobil.. poczekaj az sie odezwie..

Gość A może to jest
straszny SKNERAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :-O

Gość Az tak zle
Ten "spacer" to napewno nie byla aluzja co do mojej figury. Figure mam super. Tu chodzi o cos innego ale nie wiem o co :(. A moze rzeczywiscie jest strasznym sknera :(

Gość może morze
E tam, zaraz sknera itp. Facet pewnie nasiedział sie w pracy albo w szkole i chciał sie zrelaksować, dotlenić, rozruszać. A może po prostu nie miał kasy?

a mi opstatnio powiedzial facet na ktorym mi zalezalo ze kilka dni temu chcial mi powiedziedc ze chce ze mna byc ale jakos tak zmienil zdanie nosz kurwa i co ja mialam odpowiedziec na taki tekst :O

Gość może morze
A na drugi raz mozesz Ty zaproponować jakaś kawkę jak Ci sie nie podoba spacerowanie. Korona z głowy Ci nie spadnie, trzeba mówić, skąd on ma się domyśleć, ze Ty wolałabyś gdzieś posiedzieć?

Gość destinys colour
quinche- :D nie wiadomo czy śmiać się, czy płakać :O

no dokladnie. ja mu na to ze czemu tego nie powiedzial a on ze tak nagle poczul a ja mowie ze akich rzeczy sie nie mowi bo sie tak nagle poczuje, a on ze cale wakacje o tym myslal i pozniej tez i tak jakos nagle mu sie odechcialo

Gość może morze
A długo byliście ze sobą? I ile latek ma gagatek?

Gość destinys colour
nie chciałabym go obrażac, ale naprawdę jakiś głupek z niego :O

Gość Az tak zle
No jasne ze moge zaproponowac kae ale to on pierwszy zaprosil mnie wlasnie na kawe :-O. Mogl powiedziec, ze pojdziemy na spacer i nie bylo by problemu. Ja sie ubralam elegancko, buty na wysokim obcasie i musialam w nich zapieprzac prze 2 godz. 😭. Nogi bola mnie do teraz :(. Jak bym wiedziala, ze idziemy na spacer to bym wskoczyla w balerinki i po problemie. Dzisiaj sie nie odezwal a doskonale wiedzial, ze mam rozmowe w sprawie pracy :(. Chyba mnie olewa :(

Gość moze morze
Widzisz, faceci niektórzy są bardzo niedomyslni i trzeba im kawę na ławę, jak to sie mówi. Już na poczatku spotkania trzeba było zaprotestować i powiedzieć, że nie jesteś odpowiednio ubrana na spacer / wysoki obcas itd/ i wolisz gdzieś posiedzieć. Jak sie odezwie i umówi na drugą randke od razu zapytaj co bedziecie robić , w sensie znów spacer czy kawiarnia.

no a jeszcze jak go o to opieprzylam, to powiedzial ze przeciez ma prawo mowic co chce i ze ja robie problem z tego a nie ma przeciez z czego :O niesamowite prawda? taki madry chlopak a takim tekstem walnal

Gość Az tak zle
Masz racje moze morze, wiem, ze moglam tak powiedziec i dlatego teraz jestem wkurzona i na siebie i na niego 😡. Jak wracalismy to juz byla zdeka w kiepskim nastroju i moze on to wyczol i dal na luz z nami. Nie mam pewnosci czy zadzwoni, ehhhh faceci 😭 😡

Gość eeeeeeeech babki
porządny gość a ty tak po nim jedziesz.:DCo nie passi,że nie zaproponował przespanka: Och dziewuchy jak się nie cenicie:P

Gość Az tak zle
zapomniałam dodać , że po drodze stało Toi Toi pod którym zapuścił mi w dupu pytonga