Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kingusjaaa

20 lat boje sie seksu!

Polecane posty

Gość kingusjaaa

sluchajcie, mam 20 lat jestem dziewica po prostu uwazam, ze seksu bez milosci nie ma, nigdy nie pozwalalm na nic wiecej facetom, zadnych rak w majtkach itp, ok przytulalismy sie calowalismy, ale kiedy dochodzilo do momentu, ze chcieli mi rozpiac stanik wlaczal mi sie wielki napis STOP, boje sie ze z kazdym kolejnym tak bedzie, a potem bedzie mi coraz trudniej. chcialabym sprobowac, ale mam opory. czy to normalne...?

Gość kingusjaaa
mial tak ktos jeszcze, teraz 15stki, a nawet mlodsze nie maja zahamowan, a ja sie glupio czuje ze swoim niedoswiadczeniem... wszyscy w kolo gadaja o seksie, a ja...

Gość i badzo dobrze
tym jesteś wartościowsza dla mężczyzn a jak chcesz rozmawiać o seksie to rób to co każdy tu - kłam:classic_cool:

normalne i też kiedyś wyznawałam pogląd ze nie ma sexu bez miłości, potem uświadomiłam sobie że przecież miłość nie istnieje... Znajdź sobie faceta ale nie takiego pierwszego lepszego z ulicy, pogadajcie iotd a potem po prostu to zrób. Nie ma co czekać na miłość która nie istnieje i zauważ że mówi ci to fanka fikcji literackie takiej jak Romeo i Julia:P Ale już uświadomiołam sobie ze nie ma w niej ani krzty prawdy.

Gość kingusjaaa
ale boje sie, ze ta blokada bedzie sie utrzymywac jeszcze przez dlugi czas... po prostu boje sie relacji z facetami, bo wiem ze wiekszosci z nich zalezy na jednym-zeby zaciagnac mnie do lozka. a ja chyba najpierw musze sie zakochac, ale czy to mozliwe, kiedy kazdy uwaza ze zycie studenckie to okres zabawy;/?

Gość homie
a julia jak zwykle pierdoli jak potłuczona 🖐️ nie czekaj na wielką miłość, tylko miłość normalną. zakochaj się i po jakimś czasie pójdź na całość, takie odkładanie i zastanawianie się czy facet cię wykorzysta spowoduje, że będziesz 40-letnią dziewicą. a jak ciągle masz opory to daj sobie rok, jak facet odejdzie, bo nie ma seksu to wiadomo o co mu chodziło :classic_cool:

Jak spotkasz kogoś, kto będzie pociąga Cię fizycznie (+ intelektualnie) bardzo mocno, to ani się obejrzysz, a już wylądujecie w łóżku. Zaręczam:classic_cool:

Gość kingusjaaa
tylko skad wiedziec, ze to ten wlasciwy, chcialabym takiego, ktory pociaga mnie intelektualnie+fizycznie, zawsze dostaje tylko polowe, wiem ze moze duzo wymagam, ale chcialabym... eh! chyba sobie jeszcze poczekam!

Gość wiesz co dla wielu osób
tutaj będę głupią hot15, bo właśnie wtedy miałam swój pierwszy raz, dla wielu tutaj będę bez oceniana przez pryzmat moich kontaktów seksualnych jakby to one mnie tworzyły...ale wiesz co Ci powiem? Twórz siebie i żyj jak lubisz, rozwijaj się, znajdź takie towarzystwo, które nie uważa studiów za zabawę i nie podchodzi do tego lekceważąco, współżycie to nie jest jakiś wymóg, to nie jest coś, co musisz zrobić, gdy tego nie czujesz i nie chcesz, gdy nie znajdziesz odpowiedniego partnera. A gdy spotkasz tego właściwego nie pojawi Ci się znak "STOP". I nie zrażaj się do facetów, nie każdemu zależy tylko i wyłącznie na seksie, oni po prostu o tym myślą, a faceci na kafe to nie faceci i nie słuchaj ich :P

popieram Julie :) nie ma miłości :) chyba ze w książkach. Znajdz faceta ktory bedzie Ci sie podobał, będzie Cie podniecał, bedziesz mu ufac i niczym wiecej sie nie przejmuj. Nie szukaj księcia z bajki, bo skonczysz jak 30 letnia dziewica, im dłużej bedziesz zwlekac tym trudniej bedzie Ci sie przełamać. Mam kumple ktora miala 3 zajebistych facetów, zakochanych w niej jak w najpiekniejszej, najcudowniejszej księżniczce. Dali by jej gwiazdke z nieba gdyby chciała. Ale seksu nie chciała. Teraz jest sama i załuje, ze sie nie zdecydowała, bo czuje ze z nimi byłoby jej dobrze. Moze nie wyszlaby za mąż za zadnego z nich ale pomogliby przełamac jej lek, nauczyli seksu. Ja wyladowałam z moim facetem po 2 tyg w łóżku :) i nawet gdybysmy sie rozstali to powiem Ci szczerze ze nie załowałabym ani jednego dnia i ani jednego seksu :) pamietaj - facet ktoremu ufasz i nic sie nie bój :)

Gość honia89
szanuj to co masz ja żałuje swej decyzji do dzis wprawdzie bylo to rok temu gdy mialam 19 lat ale bardzo zaluje i juz to sie nie powtórzy tylko z kims wartosciowym:)

Gość ło matuchno
To musi być strasznie nigdy nie zaznać miłości :O To odnośnie Julii i verdine.

hehehe a mnie to jakos specjalnie nie boli :-)) zreszta... czy ktoś jest w stanie powiedziec czym jest miłość ? ?:) mi jest w związku dobrze, czuje sie bezpiecznie, smiejemy sie, wygłupiamy, wspieramy, rozmawiamy... po co dorabiac sobie do tego ideologię, ze to wielka i szalona miłośc ?:)