Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuza123456

zapisywanie w folderze

Polecane posty

Gość zuza123456

witam ;) nie wiem czy to odpowiedni temat na kafeterie, ale wierze, że będą rady ;))) Otóż chodzi mi o to, że zawsze w folderze, np.: z muzyką ściągane piosenki zapisywały mi się w kolejności ściągnięcia (ostatnio ściągnięta była ostatnia w folderze). Podobało mi sie to, bo miałam 'pod ręką' te piosenki, których aktualnie najcześciej słuchałam. Ostatnio cos się chyba poprzestawiało bo piosenki układają mi się w jakiś inny sposób. Wiem, że są tam opcje, jak rozmieścić ikony, ale żadna z nich nie jest zaznaczona. Wie ktoś może jak to zmienić? Może to nie jest nic ważnego, ale życie ułatwia ;) hehe pozdrawiam :)

Gość zuza123456
ja nawet nie mam takiej opcji tam ;) mam tylko 'rozmieść ikony według...' ale tam nic o datach nie ma ;)

Ojj źle mnie zrozumiałeś :) Ja tylko cieszę się,że po dłuższym czasie mojej nieobecności widzę Cię w "pełni sił" :D

wracam do swojego swiata ...chce cieszyc sie sloncem, deszczem i wiatrem ...nawet mrozem matrix fajna sprawa przywiazalem sie do tego miejsca ....i boje sie ze utkne tu na dobre ...ale bede zagladal :) raz na jakis czas ...

Szkoda... :( Jedna z niewielu normalnych osób na kafe odchodzi :( No ale jeszcze jesteś tu 3 miesiące,nie? :D Cieszmy się tym ;)

Gość asiek281
Allo co z tematem?

nie ...nie o kiszke chodzi :) byla tu na dlugo przede mna.... wiedzialem ze jestem tu tymczasowo....nie wiedzialem ze zostane tak dlugo....przywiazuje sie do miejsc, ludzi...ale to matrix nie realne zycie

Tak tylko,ze tym Matrixem,jak widzisz żyje wiele ludzi">>> tak zauwazylem ...zagoscilem tu na jakis czas ze wzgledu na chcrakter pracy ...ale jest na ukonczeni i czas wrocic ...

Gość zuza123456
jestem jestem ;) mam rozmieść ikony według: *nazwa *rozmiar *typ *wykonawca *tytuł albumu *rok *numer ścieżki *czas trwania _____________ *pokaż w grupach *autorozmieszczanie *wyrównaj do siatki przepraszam, że dopiero teraz ale wcześniej nie miałam dostępu do kompa ;) dziękuję wszystkim za odpowiedzi ;))

Gość zuza123456
no właśnie to nie pomaga ;) próbowałam ;) wcześniej już pisałam, że to niby nie ważne, ale ułatwia życie. zawsze miałam te ostatnio ściagnięte na końcu i tylko otwierałam folder i klikałam i grało ;) a teraz trzeba szukać ;) hehe ale macie rację, ważne, że gra ;))) jeszcze raz dzięki ;*