Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Spermen z Krakowa 30

Ale numer, kupiłem w USA lakier do paznokci dla mężczyzn

Polecane posty

po manicure polakierowalem sobie paznockie, wczesniej troszke oliwką do paznocki dla odżywienia. No i po polakierowaniu paznokcie błyszczą (ale matowo, nie jak u kobiet) mi już od tygodnia. SZOK! Myję ręce, kremuje je, a lakier dalej błyszczy. Zajebioza. Polecam, lakieru nie ma w Polszy, tylko w usa. Zreszta nie tylko lakieru tu nie ma, tutaj w ogóle chuj jest, taka prawda.

Gość sadsadsa
W Polsce też odżywki do paznokci dają delikatny połysk. Tyle że nie sprzedaje się ich jako dla mężczyzn, z całą kampanią reklamową, badaniami rynku i ogólnie marketingowo otoczką, tylko jako uniwersalne po prostu do paznokci (kogokolwiek).

to znaczy co? ze mogłem użyc lakieru dla kobiet tyle ze matowego i byloby ok? Na tej buteleczce napsiane jest, ze to dla mężczyzn, specjalnie do męskich paznokci. Wiec chyba to po cos jest.

a poza tym on kosztowal dosc duzo w porownianiu z lakierami dla kobiet.

Gość sadsadsa
"Na tej buteleczce napisane jest, ze to dla mężczyzn, specjalnie do męskich paznokci. Wiec chyba to po cos jest." "A poza tym on kosztowal dosc duzo w porownianiu z lakierami dla kobiet." Sam postawiłeś pytanie. Sam odpowiedziałeś.

Gość lakier ze spermy to jest

Gość bądź uważny kochanie
jeszcze sobie sprowadź szminkę do malowania zwieraczy żebyś miał ten błysk, gdy się wypniesz :classic_cool:

Gość Artur77777
Lakier do paznokci dla mezczyzn to zbyt wiele, ale sam chodze na manicure do salonu Black Pearl (Kraków). Zadbane paznokcie są bardzo wazne.

Gość gość
a czym sie rozni lakier do paznokci dla facetow a czym dla kobiet? strasznie mnie interesuje roznica w plytce paznokciowej miedzy facetem a kobieta bo do tej pory biologia tego nie zauwazyla, nie wiem jak tam postep w technice biomedycznej w USA.