Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

baaja

Test pozytywny, a lekarz nie widzi nic na usg

Polecane posty

Miałam ostatni okres 9 sierpnia, przeważnie w odstępach 24-26 dniowych. Wczoraj zrobiłam sobie test - wyszedł pozytywnie. Poszłam dzisiaj do lekarza, żeby to potwierdzić - robił mi usg zwykłe i pochwowe, na każdym macica była pusta - podobno powinien być pęcherzyk... Powiedział że skoro test wyszedł pozytywnie to muszę być w ciąży, bo strasznie rzadko się takie testy mylą i że jajeczko jeszcze może być w jajowodzie. Wspomniał też o ciąży pozamacicznej... Mam iść za tydzień na kolejne usg, boję się, że znowu nic nie wykaże :( ale najbardziej przeraża mnie myśl o tej ciąży pozamacicznej :(

Gość popi
Nie martw sie ,to za wczesnie zeby cos zobaczyc na usg.Napewno wszystko jest ok.I za 1-2 tyg.mozna cos zobaczyc.

Gość uwazajjjjjjjj
ja tak mialam.jak najszybciej idz do najlepszego lekarza.Mi rozerwalo jajowod i mi go usuneli. czym szybciej ci usuna ciaze ozamaciczna tym lepiej.

Gość joojjjj
zrób bete z krwi dziś i w poniedzialek - i nie stresuj się - poprostu byłaś za wcześnie - lekarz widzi kolo 6-8 tyg

tez tak mialam, jest zbyt wczesnie zeby zobaczyc cos na usg. Moje malenstwo zobaczyli dopiero w 7 tygodniu. pozdrawiam

najważniejsze to się nie denerwować!!! zbyt wcześnie, żeby gin mógł potwierdzić ciążę... ja też poszłam za wcześnie... i byłam wizytą rozczarowana ale cóż... trzeba dać fasolce czas na wzrost!!! póki co dla uspokojenia zrób sobie betę... najlepiej tak jak ktoś już radził dziś i powtórz w pn... będziesz widziałą czy rośnie :-)