Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eRdena2

jak dopasować biustonosz?

Polecane posty

Gość eRdena2

czesto kupuje na targu poniewaz jest duzo taniej a tam nie ma mozliwosci przymiarki:( poradzcie

Gość abc cba
tak była tu taka specjalistka od cycków co potrafiła dobrze dobrać rozmiar stanika sama na nią poluje dodam temat do ulubionych i będę często podnosić to może jakos na nia trafimy też tak zrób

Gość abc cba
o bosz 65I mi wyszło w polskiej rozm.

Gość abc cba
kd a ile ty masz?

Gość eRdena2
dzis w kawie czy herbacie ktos wspominał o bLogu kobiety która dokladnie opisuje jak dobrac biustonosz ale adresu to nie podali:(

Gość abc cba
pod :75 cyc: 95-97 nie śmiać się :(

Gość abc cba
ciekawe czy to jest wiarygodne -ten fitter dałam do zakładek fajne

Gość abc cba
ale według fittera czy jak mu tam mam 65 i lub j ?

Gość abc cba
ja nie kupuję na bazarach, ja noszę obecnie 70lub 75 d lub dd zależy od fasonu , mam duże cycki więc problem z biustonoszem ogromny dobrze, że są teraz juz takie rozmiary w tych lepszych sklepach tylko cena jest trochę przerażająca ,płacę i płacze ;)

Gość abc cba
zgadzam się, tez tam ostatnio kupiłam namiocik;) triumpha- nie mieli rozmiarówki i się zmartwiłam po czym za jakis czas paczuszka do domu doręczona z tym własnie stanikiem - ależ byłam zdziwiona-polecam

Gość heheh tu temat roku
zmierz się jak nalezy i triumfa nie polecam zbyt drogi szajs

Gość to ja facet prawdę powiem
latem to mam wrażenie że chyba 99,99% polek ma źle dobrane biustonosze co wam po drogich markowych stanikach jak się nawet baby zmierzyc nie umiecie wasza sprawa wiem ale zróbcie przysługę dla facetów nie pokazujcie się w dzień latem w koszulkach , bo jak patrzymy na wasze obwiśniete cyce z wrzynającym się tu i tam ,widocznym spod koszulki to bardziej nam się Tomek Jacyków podoba i chcemy zostac homo ,jest to obrzydliwe i wcale nie jest seksi źle ubrany obwisły cyc w opiętej bluzce albo obwisły cyc bez stanika w opiętej koszulce blehh fujjj lepiej sie schowajcie

Gość stylonka
Zgadzam się, u mnie na osiedlu co druga młoda mama ma źle dobrany stanik i ubiera obcisłe bluzeczki, które to wszytko podkreślają. Myślę, że powinno się jeszcze więcej mówić o tym jak dopasować stanik. Nie chodzi tylko o to by był różowy i miał koronki.

Gość jdkivnhivbd
ja mam pod biustem 66 a w cyckach 81. na stronce z kalkulatorem mi wyszlo ze mam rozmiar 60D. ale D? ja mam male cycki i zawsze nosilam rozmiar B. I tez cycki mi sie rozlaza na boki

Gość jdkivnhivbd
bardzo fajne artykuly, dzieki chyba musze wymienic moje staniki;)

Gość stl girly
faktycznie takie fora i strony są potrzebne do tego by dobrze dobrać i wyglądać w staniku. Ja korzystałam rad z tego likepage Nipplex http://on.fb.me/pokodL Dość dobrze zobrazowali o co chodzi w tym całym dopasowywaniu.