Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariannna13

kochalam się z Niemcem,a on nie doszedł

Polecane posty

Gość ciemnowłosy
W to nie wątpię.

Gość ciemnowłosy jest strasznie
nie wątpisz że co ma do tego coooooool? twoje wypowiedzi są mocno chaotyczne, to takie nie niemieckie....

Gość ciemnowłosy
Nie wątpię, że chciałbyś zerżnąć moją dupę.

oooohhhh tak, tak tak tak, pragnę tego gorąco, wydymanie głupiego półniemca zawsze było moim marzeniem, wyslij mi proszę swoje zdjęcie na mejla: ognistyfiutek@op.pl, chce cie zobaczyć!!!! ohhh podnieciłem się jak nigdy!!!!

Gość ciemnowłosy
Chyba lepiej być "półniemcem" niż półgłówkiem. Swoich fot nie wysyłam, sorry, będziesz musiał zadowolić się swoimi fantazjami.

Gość GO TEAM
dooojczland dooojczland iber aaaaales

ale ty masz szczęście człowieku, jesteś jednocześnie i półniemcem i półgłowkiem :) faaaajnie, niektórym to los nie skąpi zalet :) ach, skoro muszę się zadowolić wyobraźnią to trzeba z nią ruszyć, założę się że masz łysinke, rubaszną bródke, brzuszek rośnie znienacka co? tak odrobinke :0 prawie nie widać jak go usiłujesz wciagnąć :) to pewnie od niemieckiego piwka sprowadzanego prosto z kraju przodków :) ale nie martw się, i tak cię wydymam kotku :) włoże ci te gardełko :)

włoże ci też w gardełko i zaleje do pełna, tak jak lubisz 🌻 :)

Gość ciemnowłosy
Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, że ten Twój "półgłówek" przypada na "półpolaka". Zresztą widzę, że Twoje zdolności jasnowidzenia są marne, bo w żadnym punkcie się nie zgadzają.

nie jestem jasnowidzem, za to mam dużą pałe i szczelnie cię wypełnie :) twój półpolak jest półgłówkiem? czyli tak naprawde masz tylko ćwierć mózgu? biedaku 🌻 to z tym można żyć? mam nadzieje że to nie ma wpływu na przepustowość twego odbytu?

Gość ciemnowłosy
Naucz się liczyć kretynie. Jeśli półpolak ma pół mózgu, to ja mam trzy czwarte. Co za debil. To i tak więcej niż Twoje pół.

umiem liczyć, Niemiec który marnuje czas na debilne pyskówki z debilami na forum to bezmózg, szanuj swojego półpolaka, bez niego zabraknie ci szarych komórek

Gość ciemnowłosy
Kto mówi, że marnuję swój czas. Mnie to bawi.

no właśnie mówie przecież :) manuje czas i jeszcze sie szczerzy, durny szwab :) no wystaw pupe szwabku :) ❤️

Gość ciemnowłosy
Sam marnujesz swój czas myśląc, że moją dupę kiedykolwiek na oczy zobaczysz.

nie musze jej wcale oglądać, są sposoby na penetracje w ubraniu tygrysku :) skoro się krepujesz :)

Gość panna_r00channa
niemcy bija na glowe polakow w lozku, bo lubia fisting i pissing! ale najlepsi sa anglicy! pracowici, inteligentni oraz bardzo czuli i wierni!

Gość asia taka co nie wie
Nie chciałam sie z nim za szybko przespać, bo wiedziałam,ze to jest przecież Niemiec... kwicze:D

Gość ciemnowłosy
Nie wiedziałem, wybacz, ale nie znam się na tych pedalskich gierkach.

spokooojnie, wszystkiego cie naucze :) czy określenie "pedalskie" to typowe sformuowanie dla niemieckiego antyrasisty? chciałbym wiedzieć zeby was odróżniać :)

Gość ciemnowłosy
Tak, homoseksualista, to osoba o odmiennej orientacji. Pedał, to taki wulgarny, obleśny koleś, który nachalnie próbuje dobrać się do twojej dupy. Na szczęście wśród homoseksualistów jest niewielu pedałów.

ahhhaaaaa a ty pewnie jesteś twórcą poradnika: "Jak odróżnić pedała i ciotunie od homoseksualisty"?? Jak idzie praca? Udostępnisz mi egzemplarz z dedykacją?? :) 🌻

Gość ciemnowłosy
codziennie podczas oddawania regulaminowego germańskiego stolca wpatruję się z uwielbieniem w portret Fuhrera wiszący w mojej toalecie

Gość ciemnowłosy
Niestety zdaję sobie sprawę, że taki poradnik niektórym by się przydał, ale nie mam czasu i ochoty, żeby go napisać.

ale bardzo chcesz decydować kogo gdzie zaliczyć :) do jakiej podgrupy :) skądś to znamy co?? Panie Niemiec?? :) ale napisz choć streszczenie no, prosze, tak na forum, dla mnie 🌻

Gość ciemnowłosy
Przecież napisałem, że nie mam ochoty. Niewyraźnie piszę po Polsku?

ja widze ogolnie,że ta kafeteria jest conajmniej "dziwna". Założyłam wątek, na jakiś temat, a tu kłócą się o coś?^^ fajnie. Poza tym zawsze, jak człowiek chce jakies opinie mądre poczytać, to znajdzie się ktoś taki, że napisze " a z Polakiem to bys się od razu przespała?". Przecież to nie jest istotne, bo nie w tym rzecz, wiec nie zwróciłam uwagi,że to tak zabrzmi. Po drugie może niektórzy nie wiecie jakie są zdania Niemców na temat Polek niektórych? Że to puszczalskie i każda pojdzie z Niemcem. Dlatego napisałam, to co napisałam. I zrobiłam, jak zrobiłam. Chciałam mu udowodnić,że się myli, wiec wolałam z tym poczekać. pozdr.

masz problem kobieto, idź na kurnik, tam są prywatne stoły, można wyrzucać nieproszonych gości, tu pisze kto chce, jest tu jeden co chce decydować, w dodatku półniemiec, ma chyba brzydki zad bo wstydzi się pokazać ale może by ci podleciał

no a jakby tego bylo malo, pewnie znajdą się jeszcze inni, ktorzy beda mi pisac,że bylam słaba w te klocki i mnie dlatego zostawił itd. likwiduje ten wątek.