Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mariannna13

kochalam się z Niemcem,a on nie doszedł

Polecane posty

Gość ciemnowłosy
A czego się spodziewałaś. Ciebie nazwą dziwką, a mnie szwabem.

Gość ciemnowłosy jest strasznie
i moderador karah13 skasowała topik.... 😴

Zabawny jesteś.Kurnik? a co to takiego? Twoje ulubione miejsce spędzania wolnego czasu? Nieee.... no sorki. Jakbym mogła tak pomyśleć. Przecież ciebie kręcą portale dla kobiet. he he

ale dobrze sie bawisz przy tym wiec gdzie problemik dziubasku?? :)

sam jestem w połowie kobietą, moja półkobieta jest ćwierćniemcem, ćwierćturkiem, ćwierćkanibalem z Gwinei i ćwierćwujkiem saddama, więc jako taka skomplikowana osobowość mam prawo tu przebywać!!!!

Ja po prostu chciałam napisać coś, co było dla mnie ważne i byc może wysłuchać podobnych historii. Ale po co? Jak ktos w mgnieniu oka robi z tego "żarcik". Tak, mam problem, mianowicie taki jaki został przedstawiony w pierwszym post'cie. I mnie to w żaden sposób bawi. Wręcz myślę o tym zdarzeniu non stop od 3 miesiecy. Odszedł bez słowa...A ja cierpię. Wiem, nie robi to na nikim wrażenia. Przecież tylu naokoło ma złamane serce. No i? Mam teraz znienawidzić ten naród? Co zrobic gdy go spotkam,by zachowac resztki godności? Skopac tyłek i krzyknąć "fick dich du arsch!"? Bo to Niemiec? Bo wziął co chciał i zostawił? Jakie to banalne.

Gość ciemnowłosy
Powiedz sobie, że w życiu jest jak na tym topiku: ludzie i parapety, niezależnie od nacji.

półniemiec jest też parapetem?? to dlatego nie chcesz pokazać pupy?? :) dziękuję karah13, nawzajem

Gość ciemnowłosy
Niech sama oceni. Byleby jej to na dobre wyszło.

to już wiemy że w ocenach jestem dobry, no wypnij się mój złociutki, proszę, chyba że chcesz mi najpierw OZP wykonać namiętnie :) ❤️

Gość ciemnowłosy
Kończę tego flame'a. Na początku Twoja głupota była śmieszna, teraz mnie po prostu nudzi. OZP to sobie sam zrób, jak sięgniesz. Nara.

tacy są Niemcy w łóżku, nudni, zero inwencji, sam się też nudzi ale nic nowego nie wniesie do igraszek :( poza tym niestety flaczek :( papa Flaczku 🖐️

ciemnowłosy masz rację. Są ludki i parapety.Natomiast Niemców zawsze miałam za fajny naród. Broniłam ich zawsze w rozmowach z innymi obcokrajowcami. Muszę zobaczyć się z P. Szkoda, że nastapi to dopiero gdy przypadkiem się gdzieś spotkamy. Bo poproszenie go o spotkanie przez sms to próba z góry zakończona niepowodzeniem. Zostawienie bez słowa to gorsze niż wyrzucenie w twarz wszystkiego co sie do kogos ma. Nie zapomne dopoki z nim nie porozmawiam... Ale co tam. Glupia jestem,wiem. Glupia to teraz mam za swoje. Buziaki dla wszystkich:):***