Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta czy ten

gra na nude

Polecane posty

Gość ta czy ten

Robi sie powoli zimno, beda dlugie wieczory. A woiec polećcie jaką dobrą gre w ktora ostanio graliście. Tylko nie jakies z ogromnymi wymaganiami bo mi nie pojdzie. Najlepiej z wojennych akcji skradanie przygoda odpada

Gość ta czy ten
mgs normalnie gralem, teraz koncze death to spies moment cos tam

Gość ta czy ten
Brzydki nie zawracaj dupy z interpunkcja jak grasz w cos to pisz co jest godne zainteresownia.

Gość ta czy ten
Bardziej interesuje mnie cos w stylu - half life medal of honor splinter cell hitman far cry od biedy moze byc cos w stylu resident evil

czyli preferujesz strzelarki to polecam Quake Live lub Return to Castle Wolfenstein Enemy Territory dwa dobre shotery do grania po sieci i mają bardzo niskie wymagania

Gość marcikk88
Lubię sobie od czasu do czasu pograć w rpg Bloodwars. Z jednej strony gra jest wymagająca, ale z drugiej strony czytelna, także wiadomo o co chodzi, jak się do realizacji konkretnych zadań zabrać itp. Fabuła z pomysłem, porównując z innymi gierkami w których jest motyw wampirów, to tutaj historia jest dość oryginalna. Inna sprawa że rzeczywiście można sobie grę rozbudowywać, przedmiotów są tysiące, żeby je wszystkie odkryć to czuję że będę potrzebował wielu miesięcy.