Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czasem czuję się podle

Nie potrafię się zaangażować

Polecane posty

Gość czasem czuję się podle

Mówi się, że uwodzenie kobiet a potem zostawianie to specjalność mężczyzny. Otóż nietylko. Wcześniej myślałam, że będę uprawiać seks tylko z kimś kogo kocham. Do momentu kiedy zostałam bardzo zraniona przez faceta z którym przeżyłam swój pierwszy raz. Pobawił się i odszedł. Nie mogłam długo dojść do siebie. Leczyłam się z depresji. Jestem już wyleczona. Obecnie wygląda to tak. Poznaję kogoś. Jest super, czuję, że m izależy. Dość szybko lądujemy razem w łóżku. Po akce seksulanym przestaje mi zależeć. Przychodzą myśli, że to chyba nie ten, że on mnie zrani, że marnuję na niego czas. I po niedługim czasie odchodzę raniąc faceta, co daje mi satysfakcję. Tak satysfakcję :( I nic nie czuję. Zero wyrzutów, że "miał mnie". Nic kompletnie.

Gość niunia19.17
ja mam tak samo

Może z czasem to minie.Czas leczy rany moze u Ciebie musi tego czasu upłynać o wiele więcej.Ja też zostałam zraniona i nie umiem ufać.Wydaje mi się,że jesli naprawde znajdziesz osobę która Cie pokocha i Ty ją pokochasz to to wszystko zniknie, życzę Ci tego.

Gość niunia19.17
tylko, że to jest głupie uczucie ranic innych a jak mi juz naprawdę zależy to wtedy ja jestem zraniona:(

Może i z depresji jesteś wyleczona, ale masz jakieś inne problemy emocjonalne których również powinnaś się pozbyć

Gość jakas tam 33-latka
skoro jest ci z tym dobrze baw sie dalej, przyjdzie w koncu ten wlasciwy moment, w ktorym nie bedziesz w stanie sie kontrolowac i polecisz...jesli zas czujesz, ze jest cos nie tak to zaprzestan na jakis czas nowych znajomosci i skoncentruj sie na sobie...bedziesz miala czas by przyjrzec sie sobie,zastanowic sie nad soba i swoimi celami...