Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ROCZNICA ŚLUBU

ROCZNICA ŚLUBU

Polecane posty

Gość ROCZNICA ŚLUBU

Już za tydzień Nasza czwarta rocznica ślubu, a ja nie mam pojęcia co kupić mężowi z tej okazji :( Może macie jakieś pomysły? Może wy dałyście swoim mężom (bądź wy mężowie dostaliście) jakiś oryginalny prezent? Pomocy

Gość obciągnij mu

Gość ROCZNICA ŚLUBU
A ja liczyłam, że są tutaj ludzie którzy szukają pomocy i chcą pomóc (doradzić) innym a nie z nudów!!!

Gość hejkaaaaaaaaa
ja za miesiac mam druga rocznice bycia razem i tez nie mam pojecia wlasnie co kupic jemu...ccialabym zeby to bylo cos zwiazane z nami zeby kojarzylo mu sie ze mna anie poprostu jakis praktyczny prezent typu kuferek na plyty bo on chcial....chcialabym zeby to sie wiazalo z tym dniem jakos

Gość ROCZNICA ŚLUBU
Ja mam zupełną pustkę w głowie :(

Gość hejkaaaaaaaaa
no wlasnie ja tez:(

Gość gruszkakula
A ja jestem zwolenniczką prezentów niekoniecznie materialnych na takie okazje. Kup bilety na jakiś dobry film, zaproś go do restauracji albo sama przygotuj kolację przy świecach z seksownym zakończeniem... Przecież chodzi o to, żeby miło uczcić ten dzień, nie trzeba zaraz dawać prezentu...

Gość gruszkakula
Przypomniało mi się, jak kiedyś, na jakąś okazję, podarowałam wtedy jeszcze narzeczonemu "karnecik przyjemności";-) Na ładnej kartce napisałam kilka rzeczy typu: "masaż" "wspólna kąpiel" "wypad na kawę" "śniadanie do łóżka" do wykorzystania w dowolnym momencie, wszystkie na raz lub osobno, w dowolnych odstępach czasu:-) Warunek jest taki, że jesteś rzeczywiście gotowa zrobić daną rzecz, gdy on powie "dziś mam ochotę na tę propozycję z karneciku":-) W ten sposób frajda jeszcze się rozłoży i może Wam umilić kilka dni:-)

Gość Gizula888
Ostatnio miałam pierwszą rocznice ślubu, wieć zrobiłam jego ulubione danie, a pod poduszkę jak kładł się spać włożyłam mu fajniutkie boksereczki:)). Wieczorkiem oglądneliśmy filmik i piliśmy winko przy swiecach.

Gość piekna ateistka
dziewczyny - jest takie przyslowie chyba chinskie, ze prezentow oczekuja tylko dzieci i kobiety, a nie mezczyzni. hmm... cos w tym jest chyba :) tak czy owak, z mojego doswiadczenia wynika, ze facet nie wzgardzi nigdy dobrym seksem :) na prezent polecam: kupic sobie ladna bielizne, najlepiej gorset, pas do ponczoch i ponczochy :) jakis szampan (jego mozna wypic nie tylko z kieliszkow, jezeli wiecie o czym mowie ;) ) ... i do dziela :D to ty i wasz noc z szampanem bedziecie dla niego najlepszym prezentem! :)

Gość ROCZNICA ŚLUBU
Rocznica wypada w poniedziałek, a mąż do późna pracuje (18, 19) także może być ciężko z tą kolacyjką poza domem. A mamy 3 letnie dziecko także romantyczna kolacyjka w domu to też może być trudne

Gość piekna ateistka
a nie mozesz na jedna nocke podrzucic dziecka mamie/tacie/tesciom/siostrze/bratu/przyjaciolce/sasiadce... ? i miec jeden wyjatkowy wieczor tylko dla was?

Gość ROCZNICA ŚLUBU
No właśnie z tym podrzuceniem dziecka jest też problem.

Gość kiiijanka
a ja właśnie dziś mam 5 rocznice ślubu :) a najpiękniejszy prezent fika koziołki w brzuchu - po 5 latach starań!!!!!

Gość ROCZNICA ŚLUBU
Nikt więcej nie pomoże?

Gość no przecież już było tyle
propozycji. Mi najbardziej podoba sie ten pomysł z karnecikiem - jak nie zapomnę to wykorzystam to przy następnej rocznicy! Ja też nie uważam, że od razu trzeba kupować jakiś prezent, może właśnie spędźcie trochę czasu razem. Nie wierzę, że tak całkiem nie masz co zrobić z dzieckiem... Mój mąż codziennie wraca z pracy po 20 i zawsze jemy razem kolację przy ładnie nakrytym stole, czasami z winkiem, jak pasuje. Więc późna pora w niczym nie przeszkadza. A dziecko o tej porze nie śpi?

Gość ROCZNICA ŚLUBU
Oj kurcze a ja dalej niewiem co??