Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moja ciociattttt

moja ciocia- chrzestna dala mi w prezencie stare lozko- niezrecznie mi je

Polecane posty

Gość moja ciociattttt

wyrzucic, ehh co zrobic??

Gość suniadupcia
no to mosz problem

Gość borovik
to po co je bralas? moglas powiedziec ze nie potrzebujesz:o ale ty pewnie wkólko marudzilas ze nie masz na czym spac, a w sklepach meblowych jest tak drogo...:P

Gość mojaciciattt
przywiozla mi , no co ja poradze , nie marudzilam , ze nie mam na czym spac , mowilam tylko , ze zamierzam sypialnie meblowac , ze wybiram sie do ikei

Gość 1234567.......
wiesz jak łóżko fajne z drewna i da się je wyremontować to może Ci służyć ładnych parę lat ...ale jak Ci się nie podoba chcesz mieć inne nowe to wywal na śmietnik i po problemie

Gość heopss
hehe sa tacy ludzie co szkoda im wyrzucic dobrą rzecz, a jednoczesnie chca sie pozbyc z mieszkania starego grata;) wywal to łóżko i po sprawie, pewnie cioteczka cos pogdera ale sama sie przeciez chciala tego mebla pozbyc, ewentualnie mozesz jej wkrecac ze oddalas jakiemus potrzebujacemu znajomemu:p

jesli to jakies lozko z drewna stylowe mozesz sprzedac na allegro. jesli raczej z tych tanich i tandetnych to niewiem. gluio tak wyrzucac.

Gość dflkldkf
Ja tez dostalam w prezencie tsare lozko od babci, dopiero potem sie pokapowalam ile jest warte jak poprosilam pana zeby przyszedl i odnowil. Powiedzial, ze spokojnie moge sprzedac za ladne kilkanascie tysiecy bo lozko pamietalo jeszcze prababcie mojej babci ;) Pogadalam z babcia i babcia powiedziala, ze zrobie co zechce ale lozko w rodzinie jest od pokolen i ja tez moglabym przekazac je dalej. No i stoi w sypialni, kupilismy tylko nowy materac :d

Ty się lepiej autorko zorientuj, czy przypadkie nie dostałaś mebla wartego duuuuuuużo więcej, niż Ci się wydaje .