Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość quality on

pytanie do dziewczyn

Polecane posty

Gość quality on

jak to jest ściemniać facetom o tzw. miłości , gdy na myśli ma się seks, kasę i lenistwo?

Gość quality on
no tak ,najlepiej odwrócić kota ogonem :D

Gość kopiec kreta.
kobiety mają na myśli sex :)? a to dobre :D

Gość xyz01
nie wiem czy kobiety to potrafia... my chyba bardziej myslimy sercem niz rozumem. Nie wyobrazam sobie ze mozna byc taka wyrachowana i sciemniac cos gosciowi do ktorego nic nie czuje tylko dla wygodnego zycia i pierniedzy (ktore po pewnym czasie juz tak nie ciesza.(uwierzecie mi )

a ja wiem że kobiety mogą być wyrachowane, ale mówiąc że kochają z wyrachowania liczą raczej na kasę i na wygodne życie - myślę że od sexu to mają innego amanta :D

Gość xyz01
to ja chyba jakas niedzisiejsza jestem.. nie ciesza jesli nie ma sie obok osoby ktora sie kocha.. a zakupy i wygodne nic nierobienie czasem moze bardziej umeczyc niz najgorsza fizyczna robota.

Ja materialistką nie jestem i kieruję się zawsze sercem w doborze partnera, ale ludzie są różni :)

Gość xxyyzz*
Ja bym wolała np. sama klepać biedę niż być z facetem do którego nic nie czuję. Nie umiem i nie potrafię ściemniać a już na pewno w takiej sprawie. Aha i seks bez miłości wcale nie jest przyjemny :O

Gość kopiec kreta.
na uczucie składa się: - wygląd zewnętrzny partnera (ale oczywiście z lekkim przymknięciem oka- nie mam na myśli opalonego, umięśnionego supermacho. - zaradność życiowa, wykształcenie (facet z niższym wykształceniem od kobiety jest rzeczą niespotykaną często. W odwrotną stronę przypadków jest sporo) - pieniądze - nie mówcie, że zwiążecie się z facetem który zarabia 1000 zł miesięcznie. Kto was utrzyma kiedy będziecie w ciąży? i to jest ogólnie szeroko pojęte "serce"

Gość kopiec kreta.
może wyjątki się zdarzają, ale ogólnie jak zapytasz dziewczynę, to ona się wyprze swoich mniej szlachetnych stron.

Gość asia z wioski
seks,kasa i lenistwo? pierwszy raz slysze taka bujde :classic_cool:

Gość mohito mohito mohito
zeby sciemniac komus o uczuciach a leciec na kase to gosc naprawde musialby miec chyba chate z basenem i 2 dobre furaki i zajebiste zarobki.Przecietnemu facetowi laska nie bedzie sciemniac o milosci,prawda. :classic_cool:

Gość re ka fe
a ja myślę, że tak sądzą tylko faceci którzy nie mają powodzenia :)

Gość jakas tam 33-latka
''a zakupy i wygodne nic nierobienie czasem moze bardziej umeczyc niz najgorsza fizyczna robota.'' oj to chyba nigdy fizycznie nie pracowalas a juz na pewno nie ciezko:)))

jak kobieta chce seksu to sie seksi nie wiem czy marnowala by czas na pierdoly o milosci, skoro na przyklad zainteresowana jest sponsoringiem, mysle ze mysli tylko o kasie na studia czy nowe ciuchy, lub nowe doznania towrzyskie i nie tylko jesli jest to kobieta kokretna, stanowcza wiedzaca czego chce to nie bedzie sie zachowywala jak lelum polelum ecie pecie mija mamyja tylko lozka kasa i inwestowania w siebie taka pani do towarzystwa

Gość mohito mohito mohito
KOPIEC KRETA- a powiedz czy ty wybierzesz sobie brzydka dziewczyne ,zalozmy otyla, ktora bedzie ledwo po zawodowce i jeszcze zalozmy bedzie bez pracy? watpie-zatem przestan sie pieklic jakie to kobiety zle bo patrza na wyglada,wyksztalcenie itede.Powiem tak-kobieta wyksztalcona z kasa szuka faceta tego samego pokroju,proste :classic_cool:

Gość asia z wioski
no pewnie zeby nie marnowala czasu,to jakies kompletny kretyn zalozyl ten topik :classic_cool:. Zreszta gdyby leciala na kase i seks to by se sponsora znalazla-jeszcze wiecej kaski przeciez.

Gość panna_r00channa
jak mam owulacje to łatoszę się z kim popadnie (na drugi dzien mam wyrzuty sumienia). jakby co to wiem kogo podac o alimeny . . . a stukam sie z tymi co hajs maja (zeby bobas mial przyszlosc).

Gość kopiec kreta.
wyglądam w porządku, mam wyższe wykształcenie, specjalizację, własną firmę miałem dziewczynę (planowaliśmy wspólne życie, ślub dzieci).... wiek 29 lat bez matury (nie podeszła) dla mnie ładna (chociaż inni sądzili, że brzydka, chuda, okulary, niezbyt piękne zęby) z pewnych przyczyn nie jesteśmy ze sobą, chociaż żadne z nas nie zerwało.... fatalny los