Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przeziębiony

dzwina tendencja

Polecane posty

Gość przeziębiony

jestem singlem od ponad roku. Od tego czasu spotykałem się z wieloma kobietami. Szukam kobiety do stałego związku. Ostatnio jedna moja "koleżanka" powiedziała mi, że bardzo by chciała być ze mną, (zresztą ja też bym chciał być z nią), ale boi się, że nie zdoła mnie utrzymać przy sobie. Nie staram się tutaj przechwalać czy robić z siebie nie wiadomo co, ale takie zachowanie nie jest chyba normalne. Najśmieszniejsze jest to, że nie jedna mi już tak powiedziała, w zasadzie bardzo podobnie. dlaczego tak mówią? miała ktoraś z was podobnie?

Gość mohito mohito mohito
moze laski uwazaja cie za podrywacza i playboja i boja sie ze szybko ci sie znudza i bedziesz szukal nastepnej? takich facetow sie wyczuwa-niczego nie insynuuje,tylko mowie.

Gość dgtdhtrhg
A no pewnie dlatego, ze widza , ze juz dlugo jestes sam , jestes przyzwyczajony do zycia w pojedynke .

W końcu mówisz o sobie "singiel" - nie słyszałam żeby single byli skłonni do związków.. pewnie stąd te obawy

Gość przeziębiony
sęk w tym, że mam 30 lat, jestem po 7 letnim zwiazku, więc coś tam z monogamisty we mnie drzemie. Poza tym nie uważam się za plejboja ani jakiegos podrywacza. Szukam osoby z ktora mogłbym spedzic reszte zycia. A przy spotykaniu sie z kims, po czasie wychodzi na jaw czy dana osoba sie do tego nadaje czy nie.

Gość borovik
a ja uwazam ze jak ktos chce z kims byc to nie wytwarza na siłe trudnosci;) tzn mozna miec obawy czy zwiazek przetrwa itp ale raczej nie torpeduje sie potencjalnego zwiazku problemami które nawet niewiadomo czy wystąpią;) takze ja tam nie jestem zbyt pewien czy one tak szczerze chcialyby sie z toba zwiazac..:o

Gość borovik
moze i masz racje. tylko przykładowo ta ostatnia wcale sie nie zachowywała tak jak by nie chciała. hehe to jest dla mnie dziwne.

Gość przestań szukać
to znajdziesz! "szukam osoby z którą mogłbym spędzić resztę życia. A przy spotykaniu się z kimś, po czasie wychodzi na jaw czy dana osoba się do tego nadaje czy nie" Tu sobie sam odpowiedziałeś na pytanie. Jeżeli tak do tego podchodzisz to się nie dziw, ja też bym nie chciała być oceniana czy się nadaję czy nie bo może nagle nie spełnię jakichś oczekiwań i do widzenia, współczuję tym kobietom. Może daj sobie siana z szukaniem. A zobaczysz że jak pokochasz jakąś kobietę to zaakceptujesz ją bez najmniejszych problemów i ona też nie będzie czuła się oceniana.

Skoro piszesz, że od roku spotykałeś się z wieloma kobietami to nie dziw się, że dziewczyna tak powiedziała. Jeśli widziała Cię z niejedną dziewczyną, to nierozumiem Twojego zdziwienia, też nie chciałabym być tylko kolejną dziewczyną na krótki okres...

Gość frentii
Sa niepewne siebie i maja niska samoocene skoro cos takiego mowia...

Gość kolejna łza
mi mowili, ze jestem za madra i za ladna.... tak jakby to jakies wady nie do przejscia byly

Gość shell25
kolejna lza, typowy tekst faceta, ktory nie ma odwagi powiedziec prosto w oczy, ze nie odpowiadasz mu i woli chrzanic takie banialuki, aby nie wyjsc na drania i aby kobieta nie poczula sie urazona.

Gość kolejna łza
nie bralam tego ani do serca ni do rozumu...shell.... takie teksty na mnie nie dzialaja...mowilam zeby przestali pierdzielic 3 po 3 bo nie chce tego sluchac