Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaciekawiona8787

co to oznacza??

Polecane posty

Gość zaciekawiona8787

Witajcie mam taki problem otóz od około 1,5 tygodnia non stop sni mi się mój zmarły wujek:( powiesił sie 6 miesiecy temu:( w tym sni non stop go widze,te mieszkanie w którym go znależlismy i ostanio nawet przysniła mi sie zmawła moja babcia a jego matka..Co to moze oznaczac.Ja zaczynam juz swirowac:( przed snem nie myśle o nim,juz nawet sie otrzasłam po tym widoku,Bo mój wujek wisał tak niecąły tydzien i wierzcie mi widok był przerazajcy. ale co te sny oznaczają? naparwde ja sie budze w nocy przerazona i nawet boje sie isc do ubikacji>? zy to zoanzca ze on po mnie che przyjsc czy co?

Gość małaMi0101
Prosi o modlitwę za niego.

zamów za niego msze i sie pomódl. To na bank o to chodzi. Jak sie śnią zmarli to chcą by sie za nich pomodlić. Modlitwa za zmarłych jest bardzo ważna zwłaszcza jeśli to samobójcy

Gość tez mi sie tak wydaje
pomodl sie za Jego dusze, powinno pomoc!

Gość cholera jasna z tymi
samobojcami, potem czlowiek sie tylko boi, a jego dusza sie blaka nie znajdujac ukojenia :-(

Gość zaciekawiona8787
ale ja sie modle z aniego ostani wąłsnie wczoraj tez:( i znów mi sie przysnił,:(

Gość zaciekawiona8787
jutro rano pojade na cmentarz...zobaczymy jak to bedzie ale powaznie ja zaczynam swirowac ze chce o mnie przyjśc:(

Gość małaMi0101
Pogadaj z księdzem. Czasami warto zebrać się np. rodzinnie i pomodlić się razem.