Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochająca ale...

Mój chłopak nie pomaga mi w domu

Polecane posty

Gość co ich motywuje
?? bo mój chłopak mnie do tego namawia po 2,5 związku i trochę życia na odległość

Będę powtarzać do znudzenia - facet nie ma pomagać w domu. Facet ma mieć swoje obowiązki, swój wkład, mniej więcej równy z Twoim. I dopóki jego wkład będzie dla Ciebie pomocą - tracisz. Pomagałby wtedy, gdybyś Ty zamiast pracować tylko opiekowała się domem - wtedy mógłby Ci pomóc w ciężkich pracach, dajmy na to. A teraz powinien robić za siebie, i tyle.

Odp: posiadanie darmowej sluzacej/i kogos z kim mozna miec darmowy sex.

Gość co ich motywuje
xoxoxo->> to nie powinno się mieszkac z chłopakiem? nawet po 3 latach życia na odległośc bo innej możliwości nie było?

Jaki darmowy? Jeśli facet ma ze mną darmowy seks, to ja mam darmowy z nim. Coś za coś, czyli nie darmowy :P

Co ich motywuje - jeśli seks jest dla Ciebie wyrzeczeniem, coś, co dajesz facetowi za darmo (:O) - to owszem, nie powinnaś.

Gość co ich motywuje
dodam,że fact jest zupełnie niepodobny do tego którego opisuje autorka tematu bo sprząta i ugotuje jak trzeba

Gość czyli wniosek z tego taki
ze faceci chcą zamieszkać z dziewczyną tylko po to by mieć czyste koszule i w miare regularny seks........

Gość autorko zrób sobie jeszcze
dzieciaka z tym nierobem a wylądujesz w szpitalu lub w grobie z przepracowania :(

Gość kochająca ale...
Bez przesady, dzieci na razie nie planujemy, zabezpieczamy się. Na razie wcielam w życie radę, aby się zbuntować. Zrobiłam jedzenie tylko dla siebie i teraz czekam na jego powrót z pracy.

Gość jakby
no coments

Gość Dziarska
Wątek już stary, ale postanowiłam się wypowiedzieć mimo wszystko. Może ktoś tu jeszcze zagląda. Ja zajrzałam, bo sama mam podobny problem i zaczęłam się zastanawiać jak go rozwiązać, bo męczy mnie to, a nie chcę bez przerwy kłócić się o takie przyziemne rzeczy. Myślę, że pomysł z buntem jest dobry. Na pewno sprawi, że będzie musiał sobie prać ;). Co prawda pewnie zlew będzie pełen brudnych (jego) naczyń i wszędzie będą walać się śmieci, które on pozostawi, a ja ich nie wyrzucę, ale co tam. Przynajmniej jedzenia ode mnie nie dostanie ;>. Może w końcu zrozumie... W końcu mnie kocha, to może doceni ile do tej pory robiłam i zacznie więcej pomagać. Sęk w tym, że to nie takie proste, że jest się tylko "głupią krową", która pragnie służyć. Po prostu jak Ci na kimś zależy to chcesz być dla niego miłym i się nim opiekować i zakładasz, że druga osoba zrobi dla Ciebie to samo, zapominając, że ktoś możę mieć inne priorytety...

Gość gość
Im kobieta milsza i pomocna, tym bardziej dostaje po głowie.