Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmierdziuch

Mąż chyba odszedł

Polecane posty

Gość Śmierdziuch

Piję piwo i łzy plyną mi po twarzy. Przyszłam z pracy, a tu kartka CHAM ZROBIŁ OBIAD I SPADA Obiad był jeszcze ciepły. To po wczorajszej kłótni,Tak bardzo mnie uraził, a potem wszedł w skórę pokrzywdzonego. Nie wiem, czy się wyprowdził czy wieczorem wróci. Telefon zostawił na tej kartce.

Gość jestem z toba biedactwo
o ja...wspolczuje:-(

Gość mysle ze wroci
obiad zrobił wiec...napewno wroci...znam ten typ...moj chlop taki sam....wroci nie przejmuj sie:*...telefon zostawil zebys nie dzwonila

Gość frentii
Jesli to on zawinil w tej awanturze, to teraz probuje zrobic z siebie pokrzywdzonego, wiec jak jestes madra, to nie ulegaj, bo to zwykle granie na uczuciach...

Gość jestem z toba biedactwo
jestescie malzenstwem i po ile macie lat? ....moj kiedys tez wyszedl po klotni....ale wrocil w ten sam wieczor...

Gość Śmierdziuch
Oboje po 40-tce * lat razem, to się zdarzyło pierwszy raz

Gość jak zabrał graty
swoje to sie wyprowadził....ale przyznaje racje poprzedniczce...robi z siebie ofiare

Gość Śmierdziuch
8 lat razem, kocham go

Gość dsffsdf
Po takiej scence z obiadem będzie chciał dowiedzieć się jakie wrażenie zrobił. ;D

Gość ...bleffff...
wróci :) zrobił tak żebyś się o niego trochę pomartwiła

Gość Śmierdziuch
Niczego nie zabrał, nie wiem jak z autem, ale pewnie też nie wziął. Możliwe, że siedzi w garażu. Nawet nie wiem jak wyglądają klucze od auta i garażu

Gość dwa jaja na twardo
jutro zrób mu śniadanko do łózka, napisz kartkę i idź na całodobowe zakupy.... tak w odwecie...

Gość Śmierdziuch
Za dużo mam żalu, żeby tak zrobić, dwa jaja na twardo

Gość dsjfheugyfasjkbndcas
kochana, nie martw sie! on ciebie tez kocha zrobil ci obiad i specjalnie wyszedl, uwazasz ze bylby zdolny do tego ze napsiac 'spadam' i zniknac z twojego zycia?? to nierealne, nawet nie mial tego na mysli zle to zinterpretowalas, nie martw sie i usmiechnij, bedzie dobrze gwarantuje ci :) 🌼

Gość Śmierdziuch
dzięki dsj.... też tak myślę. Ale jest problem, on ma w pobliskim mieście mieszkanie, tak łatwo wszystko zniszczyć.

Gość Śmierdziuch
jest:( o to poszło

Gość fajn e minki
powiedzial ci ze smierdzisz??

Gość Śmierdziuch
tak się poczułam

Gość fajn e minki
a co takiego powiedzial :(? i czy mial powod i racje... ?

Gość Śmierdziuch
nie, powiedział,że pierdzę, ja spokojnie, że nie. On znów. ja się odsuwam i smutno mówię - już cię nie lubię. on dalej niby żartem, to co tak śmierdzi. Twoje orzeszki może- mówię, a on że nie, to inny smród. I wtedy się zerwałam. Co za chamstwo! darłam sie i płakałam \ Ja rano biorę prysznic, zakładam wyprane rzecz, po obiedzie umyłam zęby, nie pocę się, ale używam antyperspirantu. Jestem CZYSTA. Znów ryczę, to tak boli

Gość Ty powaznie

Gość dsjfheugyfasjkbndcas
kochana, nie obraz sie,ale mysle ze troszke przesadzilas, moglas tez odpowiedziec na to zartem, w koncu kazdy pierdzi, nie przejmuj sie uwazam ze powinnas o tym zapomniec i juz sie nie kloccie,przeciez to nie ma sensu !! o taka bzdure musisz sie teraz martwic,denerwowac i plakac :( przeciez on z toba jest, sypiacie razem, myslisz ze gdyby cie uwazal za smierdziuszka spalby z toba, kochal, przytulal, calowal ? 🌼

Gość ile jesteście po ślubie
miesiąc? dziecinada, a na przyszłość, jak już ci sie wymsknie pierdnięcie, to powiedz przepraszam i wystarczy :)

Gość Śmierdziuch
miałabyś rację, gdyby to był jeden raz, stale słucham tych tekstów. Wczoraj miara sie przebrała, on sam miał szok w oczach, chciał łagodzić, ale wykrzyczałam, nie zatkałam się jak zwykle. Nigdy komplementu, tylko polowanie na błędy, potkniecia. Taka jestem beznadziejna w jego oczach, ech. A obcy mnie lubią i cenią, tylko on nie.

Gość Śmierdziuch
kurwa, ja wcale nie pierdziałam!!!

Gość fakt masz chama
poczytaj ksiazke o zolzach bardzo by ci pomogla dalas sie przygusic, ma cie za nic

Gość Śmierdziuch
Czytałam.

Wychodzi na to,że facet zdominował Cię i nieżle Tobą manipuluje. Wyjście z roli ofiary jest trudne,ale możliwe. Powinnaś popracować nad asertywnością.

Gość ś
zawsze godzimy się w locie, zwykle ja wyciągam rękę. dzisiaj nie mogłam i nie chciałam. Czułam sie zbyt skrzywdzona. No i mam. KARA. Ten obiad, pytał czy do pracy zrobić mi śniadanie- podziekowałam grzecznie. On chciał, żeby jak zwykle rozeszło się po kościach. Nagle zdecydowal inaczej. Zakisił ogórki, jeszcze ciepłe zastałam:( To jest super facet, tylko czasem jak wampir