Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cierpka_cytryna

co zrobić aby facet skomplał

Polecane posty

facet nie wie czy chce ze mną być. co zrobić aby chciał i skomlał do tego. najlepiej chyba olać nie pisać i nie dzwonić a wręcz nie odpisywać i nie odbierać. Jak to zrobić?

"facet nie wie czy chce ze mną być. co zrobić aby chciał i skomlał do tego. najlepiej chyba olać nie pisać i nie dzwonić a wręcz nie odpisywać i nie odbierać. Jak to zrobić?" - proponuję nie pisać i nie dzwonić a wręcz nie odpisywać i nie odbierać :)

Gość kolejna łza
zamierzam to przetestowac...musze

Gość kolejna łza
my znacznie krocej....echhh... zdrugiej strony jak sie bardzo kocha to trzeba puscic te druga osobe ...wolno....zeby jej unieszczesliwaic... kto wie czy do tego wlasnie to nie doprowadzi....:(

Gość jest prosta jedna rada
co do tego problemu: jak facet nie wie czy chce to znaczy że NIE CHCE ale mu ciężko się z tym pogodzić więc podejmij męską decyzję bo i tak nic z tego nie będzie

Gość mokatynka
to mi powiedzial ze nie jest gotowy jeszcze na zwiazek ale zachowuje sie jakbysmy byli para.. hmmm i sama nie wiem gdzie tu granica... oj;/

Gość blondyneczkaszara
ooo tak tu jest problem bo mam idealnie tak samo:/ tyle że on najpierw mi mówił o miłości, a im bardziej ja się zaczęłam angażować tym bardziej on mnie olewa i co jest ku..wa grane?!

Gość Taka jedna(())
To proste dziewczyny. Facet jest z Wami tylko po to, aby się poseksić i nic więcej. Nie kocha Was, stąd ta ściema: nie jestem gotowy na związek. Faceci to proste istoty, a Wy się doszukujecie jakichś podtekstów w ich wypowiedziach. Dajcie sobie z takimi spokój, bo szkoda czasu i nerwów.

Gość życie to nie baja
cierpka_cytryna jak Tój facet będzie ciotą to będzie skomlał, prawdziwy mężczyzna nigdy tego nei zrobi bo honor mu nie pozwoli