Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nic niewart facet

jestem bezpłodny

Polecane posty

Gość nic niewart facet

witam wszystkich mam problem wlasnie dzis odebrałem wynik z laboratorium i co, mam brak plemników zadnych nawet martwych pomozcie co robic od 2 lat staramy sie i nic zrobilem badania i jestem bez wartosciowym materiałem

Gość Mam do Ciebie pytanie
Czy jak po orgazmie jest sperma to wcale nie oznacza, że jest się płodnym?

Gość nie myśl negatywnie
nie załamuj się, powtórz badania- czasem sie mylą. a to ze starliscie się i do teraz nie wyszło mogło być spowodowane stresem. jeżeli wynik się potwierdzi to nie koniec świata jest adopcja jeszcze. trzymam kciuki

Gość alicja qq
moj mąz tez skorzystalismy z dawcy i tyle kłopotu udało sie za pierwszym razem :-)

Gość frentii
taki faceto to skarb, nie trzeba sie truc tabletkami.

Gość Mam do Ciebie pytanie
Czy po orgazmie jak jest sperma to wcale może nie oznaczać, że jest się płodnym? W wieku 12 lat miałem operacje na prawe jądro w wyniku "skręcenia" po kapnięciu. Nie powiem strasznym ból, opuchlizna. Lekarze w ostatniej chwili uratowali bo robiła sie powoli martwica. Współżyłem z jedną dziewczyną, ale były takie sytuacje, że aż się dziwiłem jakim sposobem nie było wpadki. Dziś się zastanawiam czy jest możliwość, że mogę być bezpłodny? Mam 24 lata

Gość nic niewart facet
tak mam sperme po orgazmie wyglada jak sperma zapach spermy itd lecz w badaniu laboratoryjnym wykazlo ze nie mam zadnego plemnika nawet martwego jestem zalamany jak na dzisiejszy dzien

Gość alicja qq
sperma jest po orgazmie a plemników brak:-(

Gość nic niewart facet
ja sie zastanawiam duzo czytam na roznych stronach dlaczego jakie moga byc przyczyny pani doktor powiedzaila z laboratorium ze moge miec jakies zylaki rozne przyczyny

Gość alicja qq
jak bardzo chcecie miec dziecko to zostaje dawca lub adopcja z czym jest duzo trudniej . my zdecydowalismy sie na dawce i nie załujemy bo leczenie latami jest bezsensu a w twoim przypadku szanse i tak małe :-(

Gość alicja qq
najlepszym wyjsciem jest zgłoszenie sie do kliniki leczącej bezpłodnosc tam dostaniesz skierowanie na wszystkie potrzebne badania

Gość kassssssssssssss
To nie jest problem, ja mogę zrobić dzieciaka, a Ty będziesz jego tatusiem. Umów tylko mnie ze swoją żoną.

Gość nic niewart facet
narazie usiłuje sie troszke pozbierac i ide do lekarza androloga urologa itd jak sie nie da nic z tym zrobic to wrzuce na luz i cos z zona wymyslimy daje na luz i ide na całosc ale nie rzycze nikomu kto idzie po odbiur wyników tych nerwów odebrałem wyniki i dopiero po godzinie otworzyłem koperte za telefon i do pani doktor co to znaczy i co robic mily glos w sluchawce niech pan sie nie załamuje to nie koniec swiata moga byc to zylaki na 80% tak mnie na duchu chciała podniesc ale to i tak szok

nic niewart facet ---- jak to nie....... sam myślałem kiedyś o tym by przeprowadzic na sobie zabieg wazektomi :D ale nie ważne................ więc napewno nie możesz o sobie tak mówic jak napisales :D :D :D :D.......... a tak poza tym zazdroszcze Ci ;) alicja qq --- może opowiedz coś o tym więcej , kościół preferuje tylko naturalne leczenie bezpłodności 😡 a nie zaspokojenie ludzkich kaprysów 😡

Gość babcia terenia
Dalej noś telefon komórkowy w kieszeni portek :P

Gość alicja qq
moj maz mimo ze nie moze miec dzieci jest duuuużo wart ,więc autorze nie martw sie :-) po dokładnych badaniach dopiero bedziesz wiedział w którym isc kierunku . pozdrawiam :-)

raz piszesz o wazektomii a po chwili że kościół czegoś nie preferuje. zdecyduj się chłopie albo A albo B :o

Gość nic niewart facet
narazie usiłuje sie troszke pozbierac i ide do lekarza androloga urologa itd jak sie nie da nic z tym zrobic to wrzuce na luz i cos z zona wymyslimy daje na luz i ide na całosc ale nie rzycze nikomu kto idzie po odbiur wyników tych nerwów odebrałem wyniki i dopiero po godzinie otworzyłem koperte za telefon i do pani doktor co to znaczy i co robic mily glos w sluchawce niech pan sie nie załamuje to nie koniec swiata moga byc to zylaki na 80% tak mnie na duchu chciała podniesc ale to i tak szok

Gość do nic nie wart facet
a teraz sie dziwisz ze nie mozesz miec dzieci moze to przez twoje podejscie zyciowe bliuznisz czlowieku!!!!!!!!!!!!!!!

Gość nic niewart facet
jem czosnek ja nie pisalem o wazektomi to sukinsyn 90 pisał a ja odpowiadam ze jak sie komus nie podoba ze ktos w jakis inny sposob chce miec dzieci niz tradycyjny sposob i poiera kosciul to niech idzie i zobaczy jak koscioly wyglądają nie ktore jak cerkwie jak np LICHEŃ

Gość misisipi
strasznie mi przykro:( my staramy się z mężem 2 lata i nic... teraz idziemy na badania, więc trochę cię rozumiem, choć na pewno nie do końca. strasznie się boję badań:( mój mąż też. a widzę jak bardzo chciałby żeby nam się udało... już wolałabym ja być 'winna', żeby on nie musiał tak okropnie cierpieć:( choć wiadomo-cierpi się razem:( kiedyś na pewno się z tym pogodzisz, choć widok wózka itd.będzie wyprowadzał cię z równowagi... powodzenia ci życzę i siły:)

Gość sklep rekodziela marokanskiego
Zachecamy do zapoznania sie z marokanskim rekodzielem ... Arabski wystrój wnetrz i ogrodów, marokanskie naczynia tagine, ceramika, oryginalne lampy, lampiony, bizuteria ... www.marokostyle.com

Gość kółkooooq
ale fajny temat :-)

Gość gość
wstydze sie tego ze jestem nieplodny. ciagle spotykam sie z odzuceniem ze strony kobiet ale takze rodziny. nie czuje sie stu procentowym mezczyzna...

Gość tajger2013
Ja od kilku lat walczę z tym problemem, chodzę na terapie i leczę sie farmakologicznie, dzięki wsparciu żony nie poddaję się, i wierzę że w końcu się uda. Zacząłem otwarcie rozmawiać z innymi na ten temat chociaż na początku było to bardzo trudne. Nie ma co się dołować, trzeba stawić czoła problemom i walczyć. Niepłodność nie jest wyrokiem i tego się trzymam...

Gość gość
Hej. Czy ktoś z was może opisać jak wygląda kuracja i z czym się wiąże? W mojej biopsji wyszedł brak produkcji plemników. Poza tym reszta ok...