Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość ja jestem dziewica ale
takiego palanta nie chce. wole doswiadczonego, i nie bede mu robic kretynskich problemow jak nasz glowny bohater.

Gość takich nie ma.

Gość ewelus oni nie mysla
ze dziewica to wieczne szczescie. oni po prostu chca taka, ktora uwierzy, ze 5cm to duzo, a 5 minut to dlugo... ;P

Gość przykro nam prawiczku
ale zawsze juz bedziesz sam.

Gość alez on by musial
totalnie zmienic podejscie do zycia. to sie raczej nie uda...

Gość Jasiek28
Co mi po jej doświadczeniu? Ona się właśnie puszczała, bo uprawiała seks bez związku. Na dodatek boli mnie, że mieszkała z exem i pewnie robili to codziennie, albo częściej, podczas gdy ja wtedy ostro pracowałem nad sobą

To, że się puszczała bez miłości, zmienia trochę postać rzeczy, ale nie zmienia faktu, że wiedziałeś o tym wychodząc za nią. a Twoje domysły odnośnie mieszkania z exem, to tylko domysłu. Widz ę, że nie darzysz swojej żony szacunkiem. w takim razie racja-rozwiedz sie z nia. Oby tylko Ciebie szanowały następne

Gość Jaśku coś słabo pracowałeś
nad sobą, jeżeli takie sa efekty. Człowiek, który nad soba pracuje, zyskuje mądrość, podczas gdy Twoje wątpliwości są dowodem ignorancji i kompleksów. Jeżel byłbyś zdradzany, oszukiwany czy jakaś inna nieuczciwość wchodziłaby w grę, mógłbyś mieć pretesje, ale zazdrość o przeszłość pokazuje Twoją niedojrzałość do jakiegokolwiek związku. Ta kobieta Ci zaufała dzieląc się swoim życiem z Tobą, jest wobec Ciebie uczciwa, a Ty to zszargałes. Żebys potem nie żałował. Szkoda mi Twojej żony, bo na nia nie zasługujesz. Czepiasz się faktu, ze mieszkała z innym mężczyzną, choc nie robiła mu krzywdy a tylko z nim była, tak jak jest z Toba. Naprawdę prosisz o rzeczywistą pracę nad sobą. Stanie się to, gdy żona będzie mieć dość i Cię zostawi, a Ty spotkasz kobietę, która Cie oszuka, wykorzysta, zdradzi, ośmieszy i porzuci. Wtedy docenisz miłość uczciwej kobiety, ale taka juz Cię nie będzie chciała.

Gość jasiek jezeli
wg ciebie kobieta, ktora uprawia sex bez malzenstwa sie "puszcza", to spadaj od razu do zakonu dawac d.. klerykom. obrazasz swoja zone i nie zaslugujesz na zaden zwiazek. wstyd!!

Gość Jasiek28
do malej mii a kto powiedział, że tacy jak my nie umiemy się cieszyć związkiem? poza tym ona uprawiała seks bez związku z kolegą, którego dopiero niedawno poznała, więc ma trochę inne standardy moralne niż ja

Gość uo matko
w zyciu bym nie chciala takiego meza...

Gość Jasiek28
A miłość mógłbym na pewno poznać, bo jestem teraz w kwiecie wieków, po życiowych sukcesach, jestem atrakcyjny i kobietom się podobam

Gość chlopie jak sie
odezwisz, to przestaniesz sie podobac, chyba tylko taka cie wezmie, ktora bedzie chciala sie z kims przerznac. Fajne miesko to nie wszystko, jeszcze trzeba miec pod kopulka a ty jeszcze nie dorosles do normalnego zwiazku.

Gość sweet_orchard
a ja jestem dziewica mam chlopaka i juz sie zastanawiam jak to by było z innymi i wiem, że po ślubie z ciekawosci go zdradze bo tak jestem ciekawa

Gość dokladnie jasiek dawaj foto
ocenimy czy warto cie rusac!

Gość sweet orchard umow sie z
jaskiem, on taki zazdrosny ze zona wie wiecej...a moze twoj chlop z zona jaska sie zejda i beda szczesliwsi.

Gość sweet_orchard
ale najpierw to ten pierwszy raz ze swoim chłopem :D

Gość Jasiek28
Jestem poważnym specjalistą na poważnym stanowisku, ćwiczę sztuki walki i zbieram kosztowną męską biżuterię, oraz interesuję się historią wschodniej Azji i sporo czasu temu poświęcam

Gość sweet_orchard
a jasiek to mi wygląda na świra :D i coś czuję że ma małego :D

Gość jasiek biore cie.
potrzebuje eunucha do mojego haremu, ktory zna sie na meskiej bizuterii i na azji.

Gość Jasiek28
Poważny to ja jestem tylko zawodowo. Teraz to bym pewnie miał lalę jak malowaną, kobietę z górnej półki, ale niestety żonę poznałem jak byłem jeszcze nieśmiałym studentem. Jakbym z wolnością poczekał do teraz to bym przebierał w kobietach jak ulęgałkach i to takich, że ho ho

Gość zielony zelku
ale jasiek nie ma. on by chcial z kimkolwiek, byle by tylko dorownac zonie, nawt moze byc owieczka. one tak slodko mecza...

Gość hohoho jasieczku
slij foto koniecznie. ocenimy jakis ty meski i przesliczny, i moze grupowo przelecimy, zebys nadrobil braki w edukacji.