Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość przebieraj
przebieraj. Weź sobie taką z górnej półki, to ci rogi przyprawi, że ho ho. A żona odetchnie, bo się pozbędzie z domu zakompleksionego buca.

Gość zielony zelku

Gość zielony zelku
jasiek jest niemoralny, za duzo od niego oczekujesz, wypominajac mu niedociagniecia etyczne.

Gość ale nie od
takiego cieniasa jak jasiek. z niego ludzie nie beda. jakas spryciula go szybciutko z kasy oskubie, a on bedzie wierzyl, ze szczescie za nogi zlapal bo ktos oprocz zony go chcial! to potencjalny zdrajca, nie chcialabys takiego chlopa.

Gość Jasiek28
Kobieta z górnej półki, z klasą, z dobrym, prestiżowym zawodem nie zdradza raczej. Sama sobie wybiera męża z klasą, nie po to by mu rogi doprawiać. Kiedyś nie miałem samochodu, nawet prawa jazdy też nie i kobiety się mną nie interesowały, co najwyżej bym miał szansę u jakiejś średnio urodziwej, a teraz to bym poderwał np. jakąś słodką panią na kierowniczym stanowisku. Poza tym nie wiem dlaczego żona ze mną jest, nie wiem czy mnie kocha i nie wiem po co się ze mną związała. Życie nauczyło mnie nie wierzyć ludziom. Sam na miejscu kobiety nigdy bym się nie zakochał w jakimś podejrzanym prawiczku, takim jak ja z tamtych lat, więc pewnie jest ze mną, bo widziała we mnie wierny obiekt do stabilizacji i spokojnego życia bez ekscesów

Gość słabi faceci
zawsze będą winić partnerki za swoją slabość. Też bym nie chciała takiego mężczyzny w swoim życiu.

Gość Jasiek twoj problem
polega na tym, ze masz potworne kompleksy i swoja wartosc mierzysz iloscia posiadanej kasy i swoja strefa wplywow. Byc moze Twoja zona zobaczyla w Tobie wiecej, niz sam widzisz, byc moze potwornie sie naciela, bo faktycznie wygladasz na malego czlowieczka. Ale ja bym sie na Twoim miejscu trzymal zony, bo skoro Cie wziela bez tej kasy i wszystkich atutow, to brala Cie dla takiego, jaki jestes. Kazda nastepna bedzie patrzec na to co masz, a nie na to, im jestes. Ale moze na taka wlasnie zaslugujesz, skoro nie jestes godzien milosci. Jezeli jakas kobieta na kierowniczym stanowisku Cie wezmie, zrobi to dla interesu i gdy skonczy sie Twoja kasa i wplywy, zostaniesz sam jak palec i wtedy dopiero zobaczysz, co to znaczy nie wierzyc ludziom.

Gość łatwyzarobek
A.W. Surveys (Pay Pal) Poświęć mi parę minutek, to nic Cie nie będzie kosztowało Na początek należy kliknąć w poniższy link lub jeśli nie jest aktywny to należy wpisać go w pasku adresu: http://www.tnij.to/87jh Jest to serwis ekologiczny w języku angielskim, lecz nie wymaga znajomośći jezyka Gdy pojawi się owa strona należy wybrać -"Create A free Account"( prawy górny róg) potem wybrać login, hasło, imię i nazwisko oraz adres e-mail. Jeśli chcesz zacząć zarabiać na serio to podaj prawdziwe dane, jeśli chcesz tylko spróbować czy to działa możesz podać fikcyjne dane Po wypełnieniu tej szybkiej ankiety można zacząć zarabiać kasę. Po zalogowaniu na swoje konto klikasz w znajdujące się na środku strony linki. W polach do oceny wystarczy wpisać OK lub good za każda ocenę dostajesz od 4 do 6$ i to naprawdę działa W ten łatwy sposób można zdobyć dodatkowe pieniążki (nawet do 20$ już w ok 10 minut). Sam decydujesz ile zarabiasz. Pieniądze wysyłają np. przez PayPal (trzeba sobie tam otworzyć konto - to łatwe bo strona jest po polsku i zajmuje to tylko kilka minut). Jest to rządowy program ekologiczny i są naprawdę wypłacalni zarobioną gotówkę w dolarach przesyłają na konto w PayPalu a stamtąd przelewamy na swoje konto bankowe już w złotówkach w ten sposób mamy dodatkowe źródło zarobku poświęcam tej stronce kilka minut dziennie i zarabiam miesięcznie 400-500 zł im więcej czasu spędzasz przed komputerem tym więcej zarabiasz http://www.tnij.to/87jh Euro Trade Mails (Pay Pal) http://www.tnij.to/z1j3 Stronka oferuje bardzo wysokie jak na PTC warunki wspópracy: a) E-maile warte od 100 do 200 Euro b) Kliki warte 100 Euro c) minimum do wypłaty 1000 Euro dla premiowanych d) na start otrzymuje się 1500 Euro e) 250 Euro za poleconego - 5 stopni polecenia f) Wypłata realizowana jest na: - Paypal, Moneybookers, E-Gold, Neteller, - Bank Transfer U.S., INTGold, - Western Union Zarejestrowany jestem tam od 2 dni i jak narazie zarobiłem ponad 2500 euro Dla zainteresowanych: http://www.tnij.to/z1j3 1dollarPTC (PayPal) Witaj internauto! Jeśli szukasz dochodowej pracy to trafiłeś świetnie... Zarejestruj się z linku: http://tnij.org/d88a a po rejestracji tylko wystarczy klikać w strony z angielskimi reklamami których jest bardzo wiele (ponad 700 - a jeszcze jest opcja płatnego zapisu oraz tzw czytania reklam - 25 dolarów za zapis i od 1 do 5 dolarów za reklamę) po stawkach od 1 $ do 5$. Ponadto minimum do wypłaty to tylko 5 000 dolarów!!!wypłata 100%!!! Nie szukaj dalej bo lepszego zarobku nie znajdziesz!!! POLECAM!!! zresztą,.. zarejestruj się z powyższego linku i sam sie przekonasz... Miłego zarobku!!! http://tnij.org/d88a Polski Bux http://www.tnij.to/ex6b W Polski-Bux.pl, otrzymujesz wynagrodzenie za odwiedzanie stron reklamodawców (płatnych inków) Każdy klik warty- 0,10zł Każdy klik poleconego warty- 0,12zł Codziennie minimum 25 reklam. Wypłata na konto bankowe oraz PayPal Wypłata już od 100zł Gratis przy rejestracji dostaniesz 6 zł Przykładowe zarobki Odwiedzasz 25 reklam dziennie = 2,5zł 20 poleconych klika 25 linków dziennie = 50,0zł Dzienne zarobki = zł Tygodniowe zarobki = 357,5zł Miesięczne zarobki = 1470zł Przykład powyżej bazuje na 20 poleconych i 25 reklamach dziennie. Reklam będzie więcej, a co jeżeli będziesz miał więcej poleconych ? http://www.tnij.to/ex6b Super Quiz http://www.tnij.to/naf8 Oto SuperQuiz. Gra w której możesz wygrać 100zł. To nie totolotek. Tutaj ty sam wpływasz na to czy wygrasz prawdziwe pieniądze. Jeżeli masz wiedzę a także ambicje i zapał już dziś mozesz stać się posiadaczem 100zł. Ilość pieniędzy ograniczona dlatego nie zwlekaj. Zagraj i wygraj !!! http://www.tnij.to/naf8 Puls Reklamy http://www.tnij.to/3aq2 Oferujemy całkowicie bezpłatne uczestnictwo oraz premiowane członkostwo, które zawiera pakiety darmowych reklam oraz inne przywileje. Wysyłamy maile reklamowe o wartości od 1gr do 5gr. Po zalogowaniu dostępne są sekcje płatnych linków o wartości od 0.25gr do 1gr. Dostępna jest także sekcja linków konkursowych o wartości 0.10gr, gdzie co ustaloną ilość klików losowana jest drobna nagroda pieniężna. Udostępniamy zarabianie poprzez promowanie specjalnego linku PTP. Za każde 1000 unikalnych odsłon linka można zarobić 1.5zł. Na start otrzymujesz bonus w wysokości 10gr. Minimum do wypłaty wynosi tylko 10zł. Masz stuprocentową pewność otrzymania swoich pieniędzy, ponieważ serwis należy do firmy doświadczonej w prowadzeniu tego rodzaju serwisów reklamowych. http://www.tnij.to/3aq2

Gość Jasiek28
Szara mysz, która nie ma wstydu być żyć za kasę męża i nie pracować jest też na tyle bezwstydna i nie ma skrupułów by zdradzać. Jest nauczona, że wszystko się jej należy i wszystko jej wolno

Gość Ale z ciebie dupek
Jasiek28.To na jaką cholerę jesteś z żoną? Zostaw ją i daj jej szansę żeby znalazła kogoś kto ją będzie kochał i nie będzie zdradzał.

Gość a wracając do Jaśka
to kompletne zero, jak się okazuje. Kolejna męska dziwka.

Gość boshe jakby moj maz
tak pisal, rzucilabym go z rozkosza!

Gość Jasiek28
Śmiem twierdzić, że moja żona nie widziała we mnie mężczyzny, tylko miłego chłopczyka

Gość a tak naprawde nawet nie
jestes milym chlopczykiem, tylko nikim, ktory sie sprzeda za kierownicze stanowisko.

Gość Jasiek28
Żony zdradzić nie zamierzam, bo mam kręgosłup moralny. Natomiast boli mnie to, że ona na pewno nie widziała we mnie wtedy prawdziwego mężczyzny

Gość Słodka pani cię użyje
po czym kopnie cie w du.pę, bo na to tylko zasługujesz. Ile bierzesz za numerek?

Gość kregoslup moralny hehehe
hehehehehe! dobre dobre!

Gość ale jaja ja też
mam kręgosłup moralny, bo okradam, ale tylko tych co daleko mieszkają, sąsiadów nie ruszam :)

Gość co ty chrzanisz
w ogóle?widziała chłopczyka a nie mężczyznę.Jeszcze się popłacz.Z twoim tokiem myślenia to dalej jesteś chłopczykie tylko juz nie miłym.

Gość buhahahahahahaha
nie moge z tym kregoslupem, chyba sie posikam!!!!!

Gość jezuu placze ze smiechu
kregosłup!!!!!!!!!!

Gość Jasiek28
Za mężczyznę uważam się dopiero teraz i czasem marzy mi się kobieta, która by mnie pokochała już jako mężczyznę jakim jestem teraz

Gość nie to jest prowokacja
ja nie wierze, ze takie typy chodza po ziemi!

Gość baron de drift
Kobieta z górnej półki, z klasą, z dobrym, prestiżowym zawodem nie zdradza raczej. Sama sobie wybiera męża z klasą, nie po to by mu rogi doprawiać. 1/ określenie "kobieta z klasą" mówi nie o danej kobiecie, tylko o osobie, która go używa Jasiek, wycinasz sobie w wyobraźni z zassanych z mediów obrazków i własnych obserwacji, "kobietę z klasą" na miarę swoich kompleksów i delektujesz się tym wizerunkiem, wyobrażając sobie, że przecież mógłbyś taką mieć to jest dziecinada 2/ wymyśliłeś rzekomy związek przyczyn i skutków, który także obnaża Twoje kompleksy bo ludzie nie zdradzają się jedynie z tego powodu, że są źle dopasowani, że nie trafili w "klasę" Ty marzysz o tej "klasie" więc Ci się zdaje, że to szczyt możliwości i spełnienia

Gość jasne Jasieczku
spotkasz dokladnie taka sama jak ty, bo na taka zaslugujesz. bedzie cie zdradzac az sie bedzie kurzylo, wszystko ze strachu, ze nie widzisz w niej prawdziwej kobiety. a zona szczesliwie znajdzie sobie prawdziwego mezczyzne, bo z takim niedorobkiem szkoda zycie marnowac.

Gość baron de drift
to się teraz stań twardym mężczyzną

Gość nie ludzie to na pewno
prowokacja. Takich glupoli nie ma nawet w brazylijskich serialach ;)

Gość no to jasiu ile kosztujesz

Gość Stań się tym mężczyzną
to może żona się na nowo zakocha.Chociaż nie radzę biednej kobiecie.Co za cham z ciebie musi być skoro takie rzeczy wypisujesz na temat żony.Zakompleksiony chłoptaś, który szuka potwierdzenia swojej wątpliwej męskości

Gość Zeby być mężczyzną
trzeba być dorosłym. Ten koleś ma przynajmniej 10 lat mniej niz podaje, chyba szuka sponsorki, więc probuje wzbudzić współczucie. Z litości mało która kobieta bzyka sie z chłopem, zmień misiu taktykę.