Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość Jasiek28
Gdy nikt nie widzi wącham majtki mojej mamy :classic_cool:

Gość Jestem kobieta na
kierowniczym stanowisku. Poszukuje taniej dupki na czas, gdy meza nie ma w domu, Jasiek daj fotke to moze sie dogadamy. Mam duze wymagania i tandety nie lubie, wiec nie marnuj mojego czasu jezeli nie sprostasz.

Gość Sobiesamska
Jasiu, przegrales zycie :D biedactwo... Trzeba bylo sobie uzywac zamiast pakowac na silowni i zbierac znaczki. Tez bym nie widziala w Tobie mezczyzny, Twoja zona musiala miec klapki na oczach wydajac sie za akiegos zakompleksionego potworka :classic_cool: Jedyne co Ci moge poradzic to rozpedz sie z calej sily i walnij glowa w sciane :)

Gość macchiato
Pierdolenie o szopenie! Powstrzymywanie swojego popędu jest nienaturalne. Jasiek, ty musiałeś być jakąś ofermą za młodu. A teraz Cię boli bo żonka się wyszalała a Ty wcześniej nic nie dymałeś. Bo gdybyś wcześniej dymał to teraz problem by nie istniał. Ja miałam 3 facetów zanim związalam się z obecnym. I jemu to nie przeszkadza. A co śmieszne, trzeciemu facetowi przeszadzało, że nie jestem dla niego dziewicą, sceny mi czasem takie robil... a sam też nie był prawiczkiem :) Oj faceci faceci... sami nie wiecie czego chcecie.

Gość Sobiesamska
A mi by przeszkadzalo gdyby moj facet byl prawiczkiem. To bylaby jakas tragedia :o Nie moglabym sie z takim niedolega zwiazac, mysle ze takie zjawisko w pewnym wieku jest jakby nawet chore. A pozatym to co taki pan potrafilby w lozku, lamaga :classic_cool:

Gość masz prawo zdradzić żonę
puszczalskie małolaty bede wmawiać że masz kompleks małego członka, a prawda jest taka że nie chcemy całować sie kobieta która miała w ustach członka innego faceta zdradź żonę albo ją zostaw, mogła się nie puszczać przed ślubem

Gość Jasiek28
A po co miałem używać? Chciałem poczekać na odpowiednią kobietę, to takie dziwne? A co do ofermy - nie każdy się staje atrakcyjnym samcem w wieku nastoletnim, niektórzy muszą na to poczekać trochę. Nie moja wina

Gość nie ma prawa zdradzic
poprostu jak jest głupi bo ozenił sie z pierwszą to niech nie narzeka sam wiedział w co sie pakuje idzie zrozumiec to jezeli sie dowiedział o tym po slubie ale skoro był swiadom tego przed to jest jego problem

Oj Jaśku Jaśku.. Żeby jeszcze ukrywała przed ślubem swoją rpzeszłość to może bym Cię zrozumiała.. Ale tak? Pretensje możesz mieć tylko do siebie 👋

Gość Jasiek28
Myślałem, że te myśli mi przejdą. Poza tym uważam dzisiaj stwierdzam, że we mnie takim jak byłem te ładnych kilka lat temu nie można się było zakochać i nie dla kobiety nie mogłem być przystojniaczkiem, więc nie wiem dlaczego żona ze mną chciała być

Gość ewelus21
heh,widzę,że insynuacje poadają różne. Zielony gumisiu czy inna żelko- już odpowiadam na twoją wątpliwość-idac na studia mialam 18:)

Gość jeśli ktoś bierze resztki po
innych to ma prawo zdradzić

Gość ewelus21
zielona zelko najlepiej idz i walnij sie glowa o sciane:D widze ze znowu odezwali sie zaciekli obroncy prawiczkow-cos wam powiem zakompleksieni chlopcy-prawda jest taka,ze zaden z wypowiadajacych tu sie zle o kobietach nie-dziewicach nie potrafilby zadowolic takiej kobietki jak ja czy innej,ktora nie jest dziewica:D bo po pierwsze...trzeba miec czym( a Wy ze wstydem patrzycie na swoje 8cm) a po drugie trzeba umiec(nawet nie wiecie,gdzie sa strefy erogenne barany) to byloby na tyle:)

Gość ewelus21
tylko na tyle Cie stac? oj cienki jestes....heheheheheehe a to drugie to nie Ci oceniac bo znajc zycie pewnie nawet nie spojrzalabym na ciebie. wiesz czemu? bo normalne kobiety uciekaja od takiech:D

Gość Jasiek28
Na mnie w łóżku moja żona nie narzeka, podobno jestem dobry w te klocki

Gość kazda by tak mowila
jakbys ja utrzymywal

Gość ewelus21
w ogole odczepcie sie ode mnie, chce być przykładną kurą domową i nic mnie nie powstrzyma

Gość Jasiek28
Jak się związaliśmy to byłem zwykłym studentem. Poza tym żona sama nieźle zarabia, ma wyższe wykształcenie i kurą domową nie jest

Gość ewelus21
podszywaczom dziekuje:) jaka kura domowa? heh. prawiczki i ich kompleksy.zal normalnie

Gość ewelus21
oj nie bede mu wyliczac studentek, sama sie puszczałam na prawo i lewo, wiec mogł sobie pouzywac :)

Gość Jasiek28
Poza tym wszystkie kobiety, które twierdzą, że mąż nie miał problemów co do ich przeszłości zapominają, że on nie był prawiczkiem i też miał kobiety. Każdy z moich kumpli miał kobiety przed żoną, tylko jeden głupi ja nie miałem

Gość Jasiek28
Też jestem normalnym facetem, jakbym nie miał żony z taką przeszłością to bym tak nie musiał pisać. Po prostu miłość nie wybiera i można się zakochać również w osobie, która nie ma odpowiednich standardów moralnych. Dla mnie moralność (również seksualna) kobiety jest cholernie ważna

Normalny facet nie ma tylko jednej kobiety do 30 roku zycia. 🖐️ Pewnie wcisnał Ci kit o byciu romantykiem i wielkiej miłosci. :P🖐️ Na bank był starym prawiczkiem i teraz po prostu pogodził się ze swoim losem, że już nie znajdzie kobiety o mniej bujnej przeszłosci nawet wsrod młodych. :classic_cool:🖐️

prwiczek- zadnych kitow nie wciskal. A skad wiem ze mial jedna?:) rozmowa z przyszla tesciowa i jego siostrą:D