Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jasiek28

Moja żona nie była dziewicą, miała przede mną facetów, a ja nie miałem laski

Polecane posty

Gość Jasiek28

WKURZA MNIE TO!!! Mam pytanie: jak Wy, inni faceci znosicie to, że żona przed wami się z kimś bzykała? Kobiety, czy Wasi mężowie w 100% to akceptują, czy mają jakiś uraz z tego powodu? Bo mnie to do nerwicy prawie doprowadza.

Gość ewelus21
Głupi jesteś-bez obrazy. Nie żyjemy w średniowieczu. Zresztą mogleś też korzystać z życia na studiach chociażby:D daj spokój żonie

Gość 1233344
mają, mój ma :-(

Tylko frajer i nieudacznik żeni się ze swoją pierwszą kobietą dla której on pierwszym nie był. :o🖐️ Ona pewnie się teraz cieszy, że znalazła desperata, który jej nie zdradzi. :classic_cool:🖐️

Gość ewelus21
To co robiła nie będąc jeszcze z Tobą to tylko i wyłącznie jej sprawa. Nie masz innych problemów?

Gość Ja o tym nie mysle. Ja
jezdzilem na motorze, ona nie, ona plywala, ja nie, to tylko jedna rzecz. Dziewictwo to kawalek blonki, moja zona jest cudowna i dobrze mi znia, wiec po co mam szukac dziury w calym?

Gość Jasiek28
Ostro harowałem na siłowni, po to żeby mieć w przyszłości ładną żonę i nie miałem czasu na podrywanie, zresztą miałem swoje zainteresowania i zajęcia

"To co robiła nie będąc jeszcze z Tobą to tylko i wyłącznie jej sprawa. Nie masz innych problemów?" Jakby siedziała w więzieniu za kradzieże lub pobicia staruszek to też tylko jej sprawa? :o🖐️

Gość jasieczku kochany
a to ona to ukrywała, przed slubem nie przeszkadzało Jaśki są super

Gość ewelus21
Nie mieszaj pojęć prawiczku. Chcesz znać różnicę? Seks jest dobry, o ile nie działa na czyjąś szkodę a przestępczość to zło. Proste

a ty po ślubie się o tym dowiedziałeś? Czy tak nagle zaczęło ci to przeszkadzać?

Gość ewelus21
Nie wyobrażam sobie sytuacji,aby mój przyszły chłopak robił mi wyrzuty za to,że już nie mam wianka:P to chore...

Gość Jasiek28
Przed ślubem, ale myślałem, że przejdzie mi to. Nie przeszło

Czyli jeżeli wczesniej pracowałaby jako prostytutka z własnej woli, czyl iw skrócie ona zadowolona i klienci równiez to też byłaby to tylko jej sprawa? :D🖐️ Podobnie z facetem chodzącym na prostytutki. Jak rozumiem gdybys poznałą takiego to nie przeszkadzałoby Ci to, że robił to nagminnie? :classic_cool:🖐️ Przeszłoc jest ważna. 🖐️

Gość jasieczku kochany
Już Ciebie lubię mam laskę w szafie, chętnie ją Tobie ofiaruję. podaj adres!

Gość Jasiek28
Ewelus to nie szukaj prawiczka, to ci nie będzie robił wyrzutów

Gość pierdu pierdu szastu szastu
to wróć na siłownie. jak byś chodził do biblioteki a nie na siłownie, to moze nie miałbyś aż takich problemów.

Gość ewelus21
Prawiczek-otóż nie!!! Przeszłość zostawmy za sobą! Patrzmy w przyszłość... Przykład- facet był z laską,która go pociągała. Teraz jest z inną. I ta następna ma go obwiniać za to,że jej poprzedniczka tak na niego działała? Tak wyniika Twojej logiki. I nie rozmawiamy o prostytutkach a o zwykłych kobietach.

Gość ewelus21
Jasiek nie szukam:D a Ty może powinieneś był nie żenić się, jak takie coś przesłania Ci miłość do własnej kobiety

"Teraz jest z inną. I ta następna ma go obwiniać za to,że jej poprzedniczka tak na niego działała? " A kto pisze o obwinianiu? 🖐️ Wystarczy fakt, że przeszkadza. 🖐️ Obwiniać nikt nie ma prawa jezeli związał się z kims wiedzac o tym co go drażni. 🖐️ "I nie rozmawiamy o prostytutkach a o zwykłych kobietach." A dlaczego nie? Czyli jedno już jest wazne a drugie nie? A ja myslałem, że chodzi o fakt, że seks jest dobry o ile nie działa na czyjąs szkodę". 🖐️

Gość Jasiek28
Właśnie dlatego to tak boli, bo ją kocham. Jakbym jej nie kochał, to by to było mi obojętne

Gość JajestemChłopZmazur
eweluś-to temat dla dorosłych a ty masz 21 a twoje argumenty sa bardzo dziecinne

Gość ewelus21
Prawiczek- Autor topiku nie wspomniał o tym,że jego żona była prostytutką. Trzymajmy się jego problemu(fakt,że wydumanemu) Chłopie z mazur-to Twoja opinia. Jeśli dla Ciebie 21letnia kobieta to dziecko to żal mi Cię:D Jasiek28- proponuję terapię małżenska u psychologa razem badź osobno

"Prawiczek- Autor topiku nie wspomniał o tym,że jego żona była prostytutką. Trzymajmy się jego problemu(fakt,że wydumanemu) " I co z tego> Autor tez wspominał, że jest to dla niego problem, a Ty mu wyjeżdżasz ze sredniowieczem, jakby to miało jakikolwiek związek. 🖐️ To co robiła w przeszłosci to owszem jej sprawa do czasu związania się z kim. Wtedy to jest tez sprawa tej drugiej strony. 🖐️

Gość Jasiek28
A ja uważam, że jeśli to się nie zmieni, to będę musiał zacząć myśleć o rozwodzie. Nie jestem jeszcze stary, a może faktycznie nie jesteśmy sobie pisani, zawsze inna kobieta może okazać się prawdziwą miłością mojego życia

Gość facet bez munduru
Autorze, skoro tak, to masz moralne prawo ją zdradzać :D . Tylko nie mów jej o swoich zdradach. :P

Gość ewelus21
Porównanie do średniowiecza miało zasugerować Autorowi,żeby zmienił swoje postrzeganie rzeczywistości pod kątem arkadyjskiego mitu, postrzegającego kobietę jako czystą w dniu ślubu, gdyż mit ten stracił na aktualności na skutek zmian w obyczajowości. Prawiczek-widzę,że lubisz mnie cytować:D Uważaj bo jak będziesz taki czepliwy to zostaniesz prawiczkiem jeszcze dłuuuugo:) Zamierzasz swoją kobietę przepytywać z jej przeszłości erotycznej? O dżizys:(

Gość Jasiek28
A ty nie popełnij takiego błędu jak ja, bo ci potem serce będzie pękać. Albo się wyszalej na stałe, albo wiąż się tylko z dziewicą. Inaczej tego nie przeżyjesz

Gość Jasiek28
To było do prawiczka