Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość easy way no way

opryszczka po sexie oralnym

Polecane posty

Gość easy way no way

hej. Ostatnio uprawialam pierwszy raz z moim facetem sex oralny, i wogole to byl pierwszy nasz sex. Spotykamy sie od paru mieisecy, znamy sie kilka lat. Problem polega na tym, ze 2 dni po tym jak zrobilam mu loda pojawila mi sie na ustach opryszczka:( facet jest czysty, wszystko bylo okej tylko teraz tak sie zastanawiam czy to zbieg okolicznosci z ta moja opryszczka czy zarazilam sie od niego. Nie wiem czy mu o tym powiedziec, jakos delikatnie nakierowac temat, bo jesli to tylko zbieg okolicznosci to nie chcialabym postawic go w glupiej sytuacji i zawstydzac.Chociaz ostatnio mialam opryszczke na ustach jakis ponad rok temu od nadmiernego naslonecznienia. Poradzcie i z gory dziekuje za wszelkie odpowiedzi i rady:)

Gość easy way no way
up

Opryszczki się nie da wyleczyć (można tylko łagodzić jej objawy), więc chyba nie ma po co z nim rozmawiać. :( P.S. Wirus opryszczki jest bardzo popularny i ma go (jest nosicielem) ponad 50% społeczeństwa (chyba).

Gość sdzfdsf
to nie opryszczka tylko grzyb

Powinna pójść z tym do lekarza. Twój facet też powinien sie przebadać. A na przyszłość niech zakłada prezerwatywę.

Gość z tego co wyczytałam
to opryszczką można się zarazić wtedy gdy ma się te wykwity czy jak to tam nazwać. Więc raczej byś zauważyła że on tam coś ma na penisie. A jak Ty miałaś rok temu to będziesz jeszcze nie raz miała - wiem po sobie. Też mam co najmniej dwa razy w roku. Wtedy staram się nie robić loda mężowi, dopóki się nie zagoi. Nie wiem czy tak mogłabym go zarazić ale wolę nie ryzykować. No i jak dotąd to ja na ustach miewam od dziecka a męża jakoś nie zaraziłam.