Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pomme30

czuje sie samotna

Polecane posty

nie potrafie podjac decyzji o rozstaniu z mezem.tak naprawde to po siedmiu latach byciu razem oprocz pracy -naszego biznesu,nic nas nie laczy;nie mamy nic co nas laczy razem,wczesniej duzo sie staralam.krzyczalam ,plakalam,chcialam sobie zycie odebrac,bo mialam sen o wspanialej rodzinie.tak naprawde maz mnie olewa-on twierdzi,ze nie,ale czym wytlumaczyc to;ze nie wychodzimy nigdzie razem,nie sprawia mi prezentow,nawet na urodziny,nie zajmuje sie kompletnie nasza trzyletnia corka,nie chodzimy spac razem ,nie brakuje mi go w lozku,sek to obowazek,ktorego mam dosc;nie brakuje mi go w domu,ciesze sie jak wychodzi,jak go nie ma,bo jak jest to tylko siedzi przed komputerem,albo gada przez telefon.ja nie mam sil z nim rozmawiac,tlumaczyc;bo zawsze bez rezultatu.mam zrozumiec,bo praca,problemy,nie ma do niczego glowy;odwraca sie jak z nim rozmawiam.ja tez pracuje z nim na rowni i mam dom na glowie corke bo on nic mi nie pomaga.on nie widzi w tym nic zlego.ja psych i fizycznie wysiadam.mimo wszystko nie potrafie mu powiedziec,ze sie rozchodzimy.boje sie o siebie o to ,ze moge w przyszlosci tezgo zalowac.caly czas w glowie od miesiecy mam slowo rozwod,a mimo wszystko boje sie;pomozcie prosze;czuje ,ze zwariuje;a ciagnac tego nie moge dluzej.

Gość babcia terenie
napisz mu list poszukaj dobrego psychologa od małżeńskiej terapii i zaproponuj mu terapię jako ostatnią dechę ratunku dla waszego związku