Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda sx..

czy to normalne?-on na sam moj widok juz jest podniecony, ciagle ma ochote na s

Polecane posty

Gość mio-mio
Mojemu mogę zawsze odmówić, nigdy nie widział w tym problemu i ze zrozumieniem przyjmował to, że nie mam nastroju albo jestem zmęczona :) ale ja sama też lubię zdobywać i u mnie to jest głównym problemem - on jest strasznie łatwy! Czasem to jest takie krępujące, jak siedzimy ze znajomymi on mnie pożera wzrokiem i rzuca znaczące spojrzenia albo za mną lezie do łazienki aby choć troszkę sie poocierać ....ogólnie jego libido jest ... strasznie wysokie. Kocham go między innymi za to, że jestem dla niego (jak on to mówi) jego boginią, ale to jest czasem męczące jak w środku nocy budzi cię wielki penis przy twarzy :P albo gdzie indziej...

Gość katii26
Gienek WIELKI biznesmen a ma czas siedzieć na forum i dyskutować na babskie tematy z ludźmi którymi niby gardzi.. hmmm

Gość magda sx
mio mio dokladnie, ja wiem ze jestem dla niego kobieta wyjatkowa, z jednej strony to mi imponuje z drugej staje sie meczoce, dziwne to wszystko

Gość Gienek. ...
Czekam na kontrahentów ...

Gość magda sx
Gienus, ja nie jestem dyrektorem , on nie jest preznym biznesmenem,moze to i dobrze mamy chyba cos wiecej... dla ciebie firma jest najwazniejsza i biznes,, dla nas sa sprawy wazniejsze,,

Gość Gienek. ...
Nie moja kobieta to ta, co wypisuje, że ją posuwam bez końca ... czyli traktuje przedmiotowo ... taka lala do dmuchania ... :P

Gość magda sx
gienek , pewnie pozniej bedziesz zmeczony , zona na pelych ibrotach przez caly tydzien tez zapewne bedzie zmeczona- wiec wieczor zapowiada sie w fotelu z pilotem przed tv

Gość mio-mio
Gienek to co napisałeś jest tylko potwierdzeniem, że masz poważne problemy ze swoim libido i podświadomie czujesz, że jest z Tobą coś nie tak. To co przerzucałeś na partnera Magdy sx jest projekcją, ale spotkał cię dysonans w momencie kiedy okazało się ze jednak on też podobnie jak ty pracuje umysłem, więc nie dało to upragnionego potwierdzenia, ze "inni też mają takie problemy jak ty", bądź "to naturalne ze pracując tyle godzin idzie mi gorzej w łóżku". Więc próbujesz w dziecinny sposób udowodnić ze magdy partner po prostu jest głupszy, bo to daje ci pocieszenie "jestem impotentem ale za to niej jestem taki głupi jak ci inni co mogą". I to nie do końca jest tak, że masz firmę dlatego masz problemy w łóżku to raczej w twoim przypadku jest tak, że MASZ firmę bo masz problemy w łóżku, w myśl zasady "nie sprawdziłem się w łóżku to sprawdzę się gdzie indziej" firma również daje ci miejsce gdzie możesz uciec przed problemami które nękają cię właśnie w łóżku i dlatego ją cenisz jak najlepszego kumpla, który daje ci świetne alibi na twoją impotencję.

Gość Gienek. ...
Ważniejsze dla mnie jest być człowiekiem ... niż znizać się do poziomu zwierząt ... i ograniczać do popędu ... A fakt, że Cię dmucha nic nie znaczy ... Traktuje Cię jak przedmiot ... Zachowuje się jak szczur w laboratorium ... na bodziec wzrokowy - reaguje błyskawicznie ... Nie traktuje Cię jak człowieka ... nie interesuje go czego potrzebujesz itd. To dla Ciebie ważniejsze? Gratuluję z całego serca zatem ... i tym sposobem wyszło, że wcale nie szukasz tutaj pomocy...

Gość magda sx
mio mio tez mam takie wrazenie, facet realizuje sie w innej dziedzinie zycia gdyz w zwiazku nie radzi sobie- wiec w pewien sposob sie usprawiedliwia

Gość Gienek. ...
mio-mio - o widzę, że tutaj ktoś bliżej z psychologią ... i wszystko by zagrało- tylko, że błąd w założeniu, że to co pisała autorka jest prawdą ... co jest wyczuwalne, a po czasie nawet przyznaje, że biznesmenem jednak nie jest!

Gość magdasx
gienek, czytaj uwazniej ja tez lubie sex i rozne zabawy w lozku, czy to zwierzece/?"nie dmucha"mnie wtyedy kiedy chce , pisalam juz ze on rozumie gdy mowie Nie, pisze ci raz jeszcze iz meczace jest to dla mnie ze zawsze ma ochote co nie oznacza ze zawsze kiedy ma ochote"dmucha mnie"

Gość Gienek. ...
Ja nic do seksu jako takiego nie mam. Mam tylko co do częstotliwości, co przecież bardzo wpływa negatywnie na jakość ... Poza tym skoro to tak bardzo jest widoczne nawet w miejscach publicznych, to nadal źle o nim świadczy ... Facet z klasą sobie na to nie pozwoli ...

Gość mio-mio
Gienek przypuszczam, że Magda sx wyparła się tej firmy, abyś się odczepił. Mam dla Ciebie smutną wiadomość, są tacy co kochają się często bo tak okazują sobie bliskość i miłość :) nie trzeba patrzeć na seks przez pryzmat strat i zysków, nie musi być tak że ktoś traci a ktoś zyskuje. Właśnie tym różnimy sie od zwierząt że robimy to częściej niż dwa razy do roku podczas rui, albo tylko podczas wakacji :]

Gość magda sx
wiem , i dlatego tak mnie to denerwuje ze nawet jak jestesmy w mijscu publicznym on tez ma ochote!ja wiem ze to jest problem .szepcze mi ze pieknie wygladam i nei moze sie doczekac kiedy bedzie mnie mogl piescic calowac itd..

Gość magda sx
oj ta firma, pisze wiec ze ma firme ale nei jest duza, nie wiedzilam ze az tak rozdmucha temat firmy.

Gość wulkanizator
Gienek, kiedy z twojej dmuchanej lali ujdzie powietrze - polecam moją firmę.

Gość a na chj ci to wiedziec
hahahaah

Gość magda sx
wulkanizator hahahahah , ale mnie rozsmieszyles!

Gość magda sx
Gienia juz nie ma, ciekawe coz porabia ten DUZY UMYSL

Gość magda sx
Spedzilismy fajna noc,super sex .. a ja dzis mam jeszcze ochote!teraz mi sie udziela, to chyba juz jakas choroba !

Gość na orange bo się wstydzę
z moim mam ten sam problem, jestem w 7 miesiącu ciążu a on nie potrafi zrozumieć, że nie mam ochoty na sex choć staram się żeby mu go zapewnić raz na tydzień... tak to wygląda, wczoraj robiliśmy to pod prysznicem a dziś z rana jak poszłam zrobić mu śniadanie do łóżka to się zonanizował :[ jest to dla mnie upokarzające... :(

Gość na orange bo się wstydzę
i najgorsze w tym wszystkim jest to, że jesteśmy 2 miesiące po ślubie :(

Gość oj oj oj oj
jakiż to seks dobry miała dziś nasza autorka o jejku jejku...tylko pozazdrościć :o ...to dziś już seks nawet musi być dobry? (niedługo zrobicie inteligentny)...nie wystarczy,że jest??

Gość do autorki....
A ja nie podejrzewamu u ciebie narcyzmu lecz to, że potrzebujesz dowartościowania na forum i dlatego piszesz takie głupoty. Widać w życiu tego nie masz, skoro coś takiego ci do głowy przychodzi. Ktoś, kto rzeczywiście sie z tym spotyka, nie ogłasza tego wszem i wobec. zapewne nawet mu na myśl to nie przyjdzie.

Gość eule79
Pewnie ze normalne ja nie wiem czym tu sie martwic ? Moj ma tak samo , ale specjalnie mi to nie przeszkadza wrecz przeciwnie kreci mnie tak samo. Ciesze sie , ze go pociagam :)