Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirek z Wschowej

Może mi sie wydawało?

Polecane posty

Gość Mirek z Wschowej

Witam Od 3 miesięcy mam cudowną dziewczynę i wczoraj wydawało mi się albo i nie, że pierdnęła. Mam pytanie. Czy to możliwe żeby kobieta pierdziała tak jak facet? Przecież ona jest taka piękna, czysta, inteligentna i miła. To jest chyba niemożliwe. Proszę Was rozwiejcie moje wątpliwości. -- Pozdrawiam serdecznie Mirek

Gość oczywiscie ze to nie ona
tak glosno i smierdzaco mogl pierdnac tylko kot tak na marginesie czytalam pewna ksiazke w ktorej gosc mial zboczenie polegajace na tym iz uwielbial wachac pierdy swojej ukochanej - podawal jes specialna mixture po ktorej dlugo i namietnie pierdziala mu w twarz a on mogl sie tym rozkoszowac - byl japonczykiem ....

Gość Mirek z Wschowej
Poważnie?

Gość ojajegooo
musze sie wam do czegos przyznac ja tez kiedys pierdnelam. i dawno temu zrobilam kupe, ale to jeszcze bylam dzieckiem wiec sie nie liczy, dzieci moga. jeju, a kiedys ktos mi powiedzial, ze zdarzylo mi sie chrapnac... chyba jednak zapadne sie pod ziemie aaa

Gość rykowisko oniryczne
oczywiscie ze to nie ona, ja czytałam o lepszym przypadku:koleś doznawał ekstazy tylko , kiedy prostytutka obsypywała go smieciami z odkurzacza:D . A jeśli idzie o Twoją dziewczynę Mirku, to uwierz mi, ze inteligentne i piekne dziewczyny nie pierdzą...bo takich nie ma:D

Gość Mirek z Wschowej
Darku :(???????????????

Gość Mirek ze Wschowej
Nabijacie się ze mnie naprawdę?

Gość Mirek z Wschowej
No dobrze przyznam się to ja pierdziałem.