Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 naszykowałam kawę, robótkę na drutach - w ramach odstresowania i trzy kapcie do rzucania w tv trzeci cudzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Night Woman* 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 u mnie kawa i 20 jajek- śmierdzą jak diabli :P :P :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość babcia terenia Napisano Wrzesień 12, 2009 a o czym mowa? Odbiornik wywaliłam z domu jakieś 20 lat temu i nie jestem w temacie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 GP Włoch dziś kwalifikacje a tam jedzie nasz gapcio Kubika ;) sercem jestem z nim ale pięknotę to mam w stopce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 ma zdobyc to PP? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 jak to kto??? NASZ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 tja,,,,szczególnie jak na treningu było kiepskawo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 na treningu się testowali z większą ilością paliwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 jakos to nie mnie nie przemawia :P cos czuje ze Lewis (niestety) zamiesza na poczatku stawki :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 tylko nie czarny :O(nie mam nic do Murzynów) i nie Fast Nicki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 jak Lewis bedzie mial PP to bojkotuje jutrzejszy wyscig :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 i ta jego Nikola wyszczerzona a ten co przeszedł do ferrari rozbił bolid :O pewnie mu poskładają do kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 tja,,,jakby ta jego dupa najwazniejsza była w trakcie kazdego GP :O zal po porostu...ze tez operatorzy tak ją sobie polubili :( taaa, poskładać poskładają :D tylko zeby do jazdy to sie nadawalo :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Wrzesień 12, 2009 zaraz studio f1 w polsacie trzymam kciuki ...i szykuję kapcie :O:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 zientarski musi odejsc :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*Night Woman* 0 Napisano Wrzesień 12, 2009 no i po pp :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale ze niby kto Napisano Wrzesień 12, 2009 lewis...:O:O:O a nie mowilam :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach