Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jajajajjajajajja

faceci kontra

Polecane posty

Gość jajajajjajajajja

Moja historia zaczęła się jakieś 2 miesiące temu kiedy się poznaliśmy, spontaniczne spotkania, oboje trochę zapracowani spotykaliśmy się dość rzadko zwłaszcza weekendami. I właśnie, Jak testujecie facetów na randkach? Ja wymyśliłam tak poszliśmy do pizzerii on zamówił na po piwie i usiedliśmy, powiedziałam że jestem głodna i pójdę i zamówię pizze. On że da mi pieniądze a ja na to że nie, on "to ok". Zjedliśmy pizze on wypił jeszcze jedno piwo, wyszliśmy i powiedziałam że trochę się źle czuje, zamówię taksówkę i pojedziemy do domu on że sobie dojdzie i mogą jechać jak chcę. Zamówiłam kurs. Stoimy i mówię żeby jechał po co będzie tak po nocy chodził on na to "niech będzie". Ja do niego dam ci 20m złoty to zapłacisz, on "Ok". kurs do domu kosztował 20 złoty, to był nasz ostatni wspólny kurs. To jedna z wielu moich historii randkowych. Wiem już że nie lubię, facetów bez dumy i dobrego zachowania.

Gość no dawajcie laski
ktora odstawia jeszcze glupsze numery?? :)

Gość jajajajjajajajja
głupi ?? może i głupi ale skuteczny bo co to za facet który pozwala kobiecie stawiać na randce facet lat 33

Gość jajajajjajajajja
głupie to jest kiedy facet zaprasza cię na randkę tam gdzie przebywa jego była dziewczyna :) wy wywijacie takie mądre numery też dostał kosza wstałam w połowie imprezy i powiedziałam że nie zniosę dłużej jego żałosnych dowcipów i wyszłam ;) głośno :)

Gość jajajajjajajajja
to super właśnie dlatego został moim kolegą :)

każdy zdrowy facet się zgodzi jak kobieta zaproponuje mu ,że mu dzisiaj postawi hehehe jesli myslisz o tym samym co ja :D to jestem za ! :classic_cool: .....ale spalilbym sie ze wstydu gdyby gdyby miala za cokolwiek zaplacic 🖐️..

Gość jajajajjajajajja
widzę że rozmowa zeszła na zupełnie inny temat ;)