Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szałwiaee

pije szałwie

Polecane posty

Gość szałwiaee

pije ją dwa kubki na dzień,po dwie torebki do zaparzenia,na potliwość.Jestem w ciązy czy to moze zaszkodzic w jakis sposob albo tylko poronienie? czuje lekkie kłucia w jajnikach

Gość grozi poronienie lepiej
nie pij spytaj lekarza

Gość szałwiaee
moze spowodowac poronienie czy ma tez wplyw na dziecko np jakies wady

Gość szałwiaee
niestety przyznaje chce poronić dlatego chce sie upewnic czy nie zaszkodzi dziecku bo jak szalwia nie pomoze to bede musiala urodzic

Napisze Ci tak wydaję mi się że nie spowoduje poronienia nie takie specyfiki w ciąży kobiety biorą ale co do wad to ja najbardziej obawiałabym się tych neurologicznych, rozważ plusy i minusy tego co robisz szansa na poronienie nie wielka na wadę duża.

i jeszcze coś Ci napiszę jak miałam 16 lat ponad 10 lat temu to było moja przyjaciółka zaszła w ciążę, pojechała do chłopaka do wawy żeby usunąć dziecko los jednak był na tyle przewrotny i stało się tak że jej chłopaka zamknęli, biedna nie wiedziała co robić więc wymyśliła żeby kolega kopnął ją mocno w brzuch wtedy poroni i po kłopocie, kopniak nie podziałał a ona zmuszona była urodzić do tej pory nie może sobie darować tego jaka głupia była że chciała narazić swoje dziecko na śmierć i na ewentualne wady dziecka, a chłopiec jest wapniały z tamtym facetem nie żyje ma nowego partnera skończyła szkołę zaocznie, wyprowadziła się i jest szczęśliwa. morał z tego taki zastanów się czy za parę lat dasz sobie rade psychicznie z tym co teraz robisz.