Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Komediant

Ile mieliście partnerek seksualnych ?

Polecane posty

Gość chetny z doskoku
Ale wiesz... jpgi się nie liczą, więc policz jeszcze raz :D 🖐️

Gość chetny z doskoku
I pewnie najlepsze w nich było to, że po skończeniu mogłeś zgnieść zdjęcie i wyrzucić do kosza? :D 🖐️

Gość Taki jeden zadowolony
Ja mialem 2(z druga dalej jestem).mam 25 lat,dziewictwo stracilem w wieku 18 lat,bylem z nia 4,5 roku.z druga partnerka jestem do teraz.nie rozumiem po co nabijac licznik chuj wie jakimi liczbami.ze swoja partnerka kocham sie we wszystkich mozliwych pozycjach(ok.100)i miejscach(pociag,winda).oboje jestesmy bardzo wymagajacy i oboje mamy potezne mozliwosci i fantazje.nie mam takich doswiadczen,ale jestem pewien ,ze zadna jednorazowa przygoda nie umywa sie do naszych sypialnianych akcji

Gość szczerze e
ja mialem 50 albo nawet ponad :D na kazdej dyskotece :D

Troche mnie smiesza takie wyznania.mieliscie kilkadziesiat kobiet,ale ja swoja doprowadzam do wytrysku,wielokrotnych orgazmow.sama prosi zebym skonczyl jej w ustach,uwielbia anal ze mna.to ja budze sie z pala w jej ustach.to ja mam wiecznie podrapane do krwi plecy.kocham Ja a ona mnie.czuje sie wygrany

Gość borcia
liczy sie jakosc...a nie ilosc...ale o tym pewnie dowiecie sie dopiero w przy wejsciu w doroslosc...:D

Dokladnie.jakosc sie liczy.z osoba,ktora sie kocha nie ma czegos takiego jak nieudany seks.nawet szybki numerek w lazience jest piekny

Gość szczerze e
ja napisalem to szczerze! teraz od 2 lat mam stala partnerke i nie zamierzam jej zmienic :D wlasnie wtedy bylem młody to bzykałem każda chetna i bylo ich sporo, teraz robie to z miłosci

Ja nie mowie,ze klamiesz.chodzi mi o to,ze nie rozumiem czegos takiego.miales 50 kobiet.pomysl,co masz do zaoferowania swojej partnerce.kazda latwa szmata mogla cie miec.chodzi o jakis szacunek do samego siebie. Jestem wysportowany,dobrze zbudowany,ciezko wytatuowany,ogolnie dobrze wygladam.znam swoja wartosc i nie musze sobie czegos udowadniac zaliczajac byle scierwo na baletach.pomysl chlopaku czy warto,lub czy bylo warto i czy jest sie czym chwalic.

Gość szczerze e
co do wygladu to tez dobrze wygladam, wiesz kiedys to dla mnie byla tylko zabawa i tyle, teraz jest miłosc i bardzo wiele mam do zaoferowania mojej partnerce

Taki jeden zadowolony - a myslałam, że takie myślenie zdarza się tylko u Pań (i to też nieczęsto), a tu taka miła niespodzianka... Pozdrawiam :)