Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość isamisa

Co to może znaczyć???

Polecane posty

Gość isamisa

Wczoraj dostałam od chłopaka smsa, że mnie kocha i tęskni za mną. To było jego pierwsze takie wyznanie. Mieszkamy daleko od siebie i zawsze spotykaliśmy się w sobotę. A dziś głucho... Nie daje żadnego znaku życia... Nie rozumiem tego

Gość może zapomniałaś mu odpisać
:D i czeka biedak

Gość mój tak robi
jak sie ustawi z kims innym na impreze czy do pubu, zawsze wczesniej jakiegos miłego smsa pisze żeby zagłuszyc sumienie :o

Gość isamisa
Wczoraj po tym co napisał jeszcze zadzwonił. Poza tym ja mam zepsuty telefon i mogę jedynie odbierać połączenia i on o tym wie. Zresztą to było zawsze takie oczywiste, że się spotykamy w soboty, a dziś to się zmieniło...

Gość wiec napisz smsa

Gość isamisa
nie mogę pisać smsów :O Zawsze o tej porze był na gadu, a dziś wyjątkowo go nie ma...

a może wczoraj jak zadzwonił po wyznaniu, podczas rozmowy padły z Twojej strony jakies słowa które zmusiły go do przemyślenia swojego wyznania?

Gość isamisa
Właśnie też się nad czymś takim zastanawiałam, ale on w sumie mnie zna więc raczej nie powinno go za bardzo zdziwić jakieś moje niestosowne słowo.

No ale to nie o słowo chodzi tylko raczej o całokształt wypowiedzi... on Ci wyznał że kocha i tęskni a co otrzymał w zamian?

Gość kroofka
Zamiast siac domysły zmien telefon, na działającey ;| bo inaczej się nie dogadacie

Gość isamisa
Telefon zmienię ale pod koniec września :D Moja reakcja była oziębła, ale on wiedział, że tak będzie, bo kiedyś już rozmawiałam z nim o tym, że mam problemy z okazywaniem uczuć.