Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

jest tu Kabelek?

Polecane posty

Gość Artefakt_Diabła
eee nie,to nie ja

Gość Artefakt_Diabła
stuprocentową

magnolia2>> powiem ci cos o sobie ....nie mozna mnie zdenerwowac obrazic, oszukac :) chyba ze na to ostatnie pozwole by sprawic komus przyjemnosc .....

Gość Artefakt_Diabła
sklodowska= spoko! tym bardziej ze moi kumple po ktoryms piwie mowia do mnie stary he he

bo nie widze zadnego znaczacego powodu by mialo byc inaczej.... heheh nie usuniesz profilu pinokio z poziomu twojego kompa :D na to musisz miec dostep do panelu admina

Gość Artefakt_Diabła
ba! na urodziny dostalam w tym roku prezent...ze sklepu dla mezczyzn

Gość a ja mysle ze
krol nie jest informatykiem i nie ma 30 ani 40 lat natomiast mysle ze ma ok 50-tki i trapi Go jakas choroba :-( z ktora walczy i wierze ze My sie uda :-) i ma troche wolnego czasu na internet ot i cala moja dedukcja czy wlasciwa to nie wiem ale tak czuje ;) 🖐️

Gość a ja mysle ze
magnolio kochaniutka w zyciu nie jest latwo pozyjesz to zrozumiesz dziewcze ;)

a ja mysle ze>>>. smutna historia ale mnie nie dotyczy :) ciesze sie znakomitym zdrowiem ...lepszym od przecietnego kowalskiego do piedziesatki to jeszcze musze troche poczekac ( tylko qurwa nie pytac mnie ile to jest troche .....i jeszcze cos zapierdalam 12 godzin na dobe to dlatego nie moge sobie pozwolic na inna rozrywke jak tylko net ...

magnolio2 nie odpowiadam na osobiste pytania :P i kto ci powiedzial ze taka polowka istnieje ... improwizujesz :) ale to dobrze ...z kim innym moze by ci sie udalo :D ale nie ze mna :classic_cool:

Gość oooo na pomaranczowo i
szybka odpowiedz mnie spotkala z calym szacunkiem ale nie wierze w Twoje slowa krolu i kiedys mowiles jeszcze jedno ze nie mozna Cie zdenerwowac a ja jednym postem to sprawilam i teraz juz 🖐️ do nigdy ;) pa

Maria Curie Skłodowska >> heheh widzisz ? o nic nie pytasz a wiecej wiesz niz magnolia :) magnolia2 moze i lubia jak przeklinam ale ja nie :)....sluza mi tylko do wyrazania emocji :)....bo stosownych ikonek brakuje

Gość Artefakt_Diabła
prezent to bylo pijackie kolko i krzyzyk,czyli na szklanej planszy kielonki hi hi skoro juz wszyscy tak kminiato ja mysle ze Kabel ma 36 lat,raczej nie mniej,wnioskuje to po kulturze wypowiedzi.niestety mlodziez nie jest kulturalna