Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

jest tu Kabelek?

Polecane posty

Gość nie ma ale jest wtyczka

Kabeluś zakatarzony?????? jak to możliwe?? przeciez jestes doskonały..😘🌻:) Pinokio... zasmuciłam się kiedy zobaczyłam ze nie ma tego tematu:( ktos zrobił mi na złość i usunął:(

Pinokio, nie jest mi miło zwaracać się do Ciebie : sukinsynu..:-o Kablu, a czy napewno ta choinka która wygrała w konkursie to była Twoja??:)

Cały czas obstawialem że jest informatykiem......................... desznik kiedyś powiedział że ma on 30 lat i ma dziecko................... jedno drugiego nie wyklucza ale ciągle jak odkrywałem kim kabel jest to się denerwował więc go pewnie rozgryzłem :D

i jeszcze cos :) ty nie jestes w stanie mnie zdenerwowac :) czegos ci brakuje ....a nigdy tego miec nie bedziesz :D.... ale improwizuj :classic_cool:

ale skoro Kabelek moze byc moim tatuśkiem, to ma więcej niż 30 lat. obstawiam 42-43 . zgadzam się ze jest informatykiem:) a co do dzieci to nie jestem pewna... jeśli ma to jakieś malutkie.. i jestem więcej niz pewna ze jest dziany jak mało kto:D i zapewne często przekracza prędkość:D i wiem ze bawił się z lewkami:) wiem ze jest wysoki:) i wiem ze jakies misje ma... i wiem ze zna dużo powiedzonek : twoja stara :D

Gość Artefakt_Diabła
magnolia ma cos wspolnego z moim facetem.on tez uwielbia wymyslac zyciorysy ludzi ktorych nie zna albo zobaczy cos na ulicy i kleci niestworzone historie.ale zawsze powtarzam ze fantazja jest bardzo wazna

nie, Kabel:D:D Pinokio, chciałam Ci się pochwalić, że to co miałam dzisiaj zrobic, zrobiłam w 100 procentach:D

Gość ty desznik po co
sam siebie wymieniasz z nicka swoim nickiem po co ta konspira mody i tak cie dopadna a wlasciwie to sam sie unicestwisz jak to za kazdym razem sie dzieje:o