Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaguuuubiona26

8 lat w zwiazku a ja sie chyba zakochalam w koledze

Polecane posty

Gość rozlane mleko
zaguuuubiona26, czy nie myślałaś nigdy o tym, że Twój "kolega" może sobie stawiać takie pytania? Czy wasz związek będzie równie świetny kiedy on "zapomni się" i zada Ci te pytania wprost? Czy uwierzysz w to, że zrozumie (zaakceptuje?) Twoją odpowiedź? Czy znów nie powtórzysz wypowiedzianych tu już słów "szkoda, że tak późno to zrozumiałam"?

Gość rozlane mleko
"tworzymy od stycznia świetny związek!!!", "jak dotąd jest pięknie". Ile miesięcy było pięknie w tych 8 latach poprzedniego związku? "oświadczył mi się" - jak myślisz, dlaczego to zrobił? "uczucia minęły porządanie minęło chęć wspólnego spędzania czasu też minęła wszystko minęło" To u Ciebie, a jak u niego? Dlaczego, chociaż WSZYSTKO minęło to pozostała PRZYJAŹŃ? Dlaczego jemu WYSTARCZA Twoja przyjaźń? Do czego potrzebna Tobie jego przyjaźń? "postawiłam wszystko na jedną kartę" - CZYŻBY???

Gość zzzzzzzzzzzzzxxxxx
''niby tak Kobieta się pogubiła w świecie swoich urojen, słodkie. Kafeteria powinna być obowiązkową lektura dzieciaków na wychowaniu do życia w rodzinie. Skończyły by sie wtedy płacze romantyków, poprostu każdy młody facet wiedziałby, że kobiet nie można idealizować, że trzeba je trzymać krótko bo maja nature cichodajek. Kobieta i hipokryta to synonimy '' popieram-''nie powino sie idealizować kobiet''-zadna nie jest w stanie zbyd dlugo kochac jednego faceta.... i to ie jest tak ze ktos tu stara sie pponizyc kobiety-tylko o pozbycie sie dziecinych ideałow,mazeń o kochajacej kobiecie i nabraniu cynizmu związków i cynizmu.... najleprze zycie maja nie romantycy ale cyniczni macho.

Gość uupnąć cię w mordę